Egy Youtuber egymillió forintból nyitott csomagokat, íme az eredménye

Egy Youtuber egymillió forintból nyitott csomagokat, íme az eredménye

Képzeld el mi lenne, ha 3400 fontot, vagyis több, mint 1 millió forintot költhetnél el a játékra.

Bár a legtöbben csak álmodozhatunk erről, mégis vannak olyanok, akik ki tudják ezt próbálni. A probléma csak az, hogy ez a teszt sem úgy sikerült, hogy azt lehetne mondani megérte rá elszórni ezt a mennyiségű pénzt, és inkább csak azt igazolja, az EA Sports játéka egy pénznyelő alkalmazás.

Harry ugyanis, akinek van egy W2SPlays nevű YouTube-csatornája, hatalmas FIFA rajongónak számít, és most egy kísérlet kedvéért egy teljes vagyont költött csomagokra, és ezt be is mutatta után a 3 milliónál is több követőjének. Nyilvánvalóan csak csomagokat nyit, és nem játszik annyit, de egyelőre ebbe nem érdemes belemenni. És akkor az egyik legutóbbi videójában, amikor 3400 fontots sem sajnált elszórni, olyan figyelemre méltó játékosokat sikerült kinyitnia, mint: Eden Hazard (kétszer), Nathan Redmond, Matts Hummels (kétszer), Paulinho, Harry Kane, Michael Essien ( ikon), Marc-Andre ter Stegen, Thibaut Courtois, Pierre-Emerick Aubameyang, Paul Pogba, Serge Aurier, Tomas Soucek, Sergio Aguero (kétszer), Emre Can, Xherdan Shaqiri, Ederson és Jari Litmanen (ikon).

Végül, amikor elfogytak a csomagjai, Harry úgy döntött még egy garantált ikon packot is kinyit a nézők kedvéért. Így kapott egy 91-es besorolású Marcel Desailly-t. Igen, egy 91-es besorolású Marcel Desailly ütötte a markát. Annak ellenére, hogy ennyi pénzt feláldozott a FIFA 21 oltárán, Harry nem volt túlságosan lenyűgözve a nyitásaitól, főleg Litmanen miatt szomorkodott, akiben a leginkább csalódott. Mindenki eldöntheti maga, hogy 1 millióért ez milyen listának mondható, de az biztos, hogy ezeknél azért vannak jóval jobb kártyák is, tehát úgy tűnik végtelen mennyiségű pénzt el lehetne költeni a játékra, ha nincs szerencséje valakinek, ez pedig valahol nagyon szomorú.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!