Úgy tűnik idő előtt kiderült mikor érkezik a Team of the Season promó

Az Ultimate Team rajongók már igazából csak erre a dologra várnak a FIFA 22 megjelenésén kívül.

Ez pedig nem más, mint a Team of the Season promó, amely ugye az egyes bajnokságok legjobb játékosaiból áll, és a 2020/21-es kiírásban nyújtott teljesítményük után kapnak ratinget. Ez általában a tavasz második felében esedékes, április vagy május az a hónap, mikor elérhetővé válnak a csomagokban az új top kártyák. Most viszont egy kisebb szivárogtatás elárulta, hogy nem is kell már olyan sokat aludni, hogy elinduljon a TOTS promó.

A FutSpy FIFA-val foglalkozó oldalán van ugyanis egy Discord szervere, és ott az egyik vezető, aki komoly tartalomgyártónak számít bedobott egy információt, miszerint áprilisban megérkeznek a szezon legjobbjai. Jövőhét csütörtökön, azaz április 23-án érdemes lesz jobban odafigyelni a játékra.

Nem ő volt az egyetlen egyébként, aki közzétette ezt az információt. Bejelentése ugyanis történetesen egybevág a FUTInvestLeaks bejegyzésével, ahol szintén arról tweeteltek, hogy a jövő héten startol a promóció.

Mivel a szezon legjobbjaiból álló csapatok általában ebben az időszakban bolygatják meg áz állóvizet, így a rajongóknak már nem kell elvileg sokat várniuk. Ilyen egyébként az első kiadott kártyák a közösségi Team of the Seasonról szólnak, amelyek ugye nem kerülnek be a top ligákat érintő hivatalos TOTS-ba. Ha viszont elindul ez a dolog, akkor körülbelül két hónapig fog tartani az újdonságok megjelenése.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!