LoL: Ez az 5 leggyengébb Solo/Duo Queue hős jelenleg

LoL: Ez az 5 leggyengébb Solo/Duo Queue hős jelenleg

Hiába teljesítenek velük jól a profik, egyéni rangsoroltban nem éri meg őket pickelni a statisztikák alapján.

Nincs könnyű helyzetben a Riot Games, ugyanis rengeteg tényezőt figyelembe kell venni, amikor gyengítenek vagy erősítenek hősöket. Vannak olyan karakterek, amelyek az alacsonyabb ELO-ban túlságosan kiugró értékekkel rendelkeznek, amíg mások a kompetitív mérkőzések megkerülhetetlen szereplői. Jelenleg a statisztikák alapján ez az öt hős rendelkezik a legrosszabb győzelmi aránnyal, ha a Platinum feletti ranked meccseket veszitek alapul.

5. Syndra - 45,7%-os győzelmi arány

Egy nagyon stabil középső ösvényesnek számít Syndra, aki képes egyetlen kombóval eltüntetni az alacsonyabb életerővel rendelkező célpontokat. Szórakoztató vele játszani, de az ultin kívül minden képessége skill shot, ezért nem annyira kezdőbarát.

4. Irelia - 45,6%-os győzelmi arány

A felső és a középső ösvényen egyaránt bevethető a karakter, amely a Trinity Force változtatások miatt új erőre kaphat. Egyelőre még kevesen tapasztalták meg vele milyen a győzelem édes íze, de a tiltási arányból látszódik (16,3%), hogy félnek tőle az idézők.

3. Aphelios - 45,2%-os győzelmi arány

Az egész LoL egyik legnehezebb hőse, akivel nagyon jól kell használni a fegyvereket és kombókat, különben leradírozzák a Szurdokból. A profik kezében képes megvillanni, de Solo Queue-ban nagyon kevesen voksolnak rá a pick/ban fázis alatt.

2. Ryze - 44,4%-os győzelmi arány

Larssen és Meight bemutatta az elmúlt napokban, hogy hatalmas erő lakozik a LoL egyik legelső karakterében. Scale-elése miatt a meccsek elején nem könnyű vele tartani a lépést, de 20-25. perctől beindul a hős.

1. Lillia - 44,0%-os győzelmi arány

Megkapta eddigi első nerfét néhány patchcsel ezelőtt, azonban ez még nem jelenti azt, hogy játszhatatlan lenne. Grandmastertől felfelé lehet vele találkozni, mivel AP-s dzsungelesből kevés az igazán meghatározó a jelenlegi metában.

Töltsd ki az éves magyar e-sportkutatást és nyerj értékes ajándékot! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted melyik a játék legnehezebb hőse?