LoL: Prestige skint kap Jax, bemutatták a DWG világbajnoki kinézeteket

Hét új hőskinézet érkezett a PBE-re, a LoL hivatalos teszt szerverére.

A Riot Games nem sieti el a világbajnoki hőskinézetek elkészítését, ugyanis novemberben koronázták meg a DAMWON Gaminget, de csak most került be PBE-re az öt 2020-as Worlds skin. Ezeken kívül még Jaxt vették elő a grafikusok, megrajzolták és meganimálták neki a legújabb Conqueror kinézetet, sőt egy Prestige Editionnel is gazdagodott a lámpását szorongató split pusher.

Conqueror Jax

Conqueror Jax Prestige Edition

Egyelőre még rejtély, hogy pontosan mennyi RP-be kerül majd a Conqueror Jax, valamint azt sem lehet még tudni, hogy a Tekintély kiadásra milyen módon lehet szert tenni.

DWG Jhin (Ghost) - 1350 RP

DWG Kennen (Nuguri) - 1350 RP

DWG Leona (BeryL) - 1350 RP

DWG Nidalee (Canyon) - 1350 RP

DWG Twisted Fate (ShowMaker) - 1350 RP

Mindegyik DWG hőskinézetet megvásárolhatjátok majd a játékon belüli boltban, azonban csak limitált ideig lesznek elérhetőek. Amint véget ér a vásár, Legacy besorolást kapnak a fenti skinek. Ez azt jelenti, hogy csak hextech craftolással szerezhetitek meg őket a későbbiekben, valamint akkor, ha a Riot úgy dönt ismét piacra dobja őket.

Várhatóan a 11.9-es League of Legends frissítéssel, április 29-én kerülnek be a fenti hőskinézetek az éles szerverekre, addig a PBE-n próbálhatjátok ki az új kozmetikai tartalmakat.

Az alábbi galériában még több képet talátok a DWG és Conqeror Jax skinekről!

Töltsd ki az éves magyar e-sportkutatást és nyerj értékes ajándékot! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!



Szerinted melyik lett a legjobb DWG skin?