LoL: Megvan a leggyorsabb dzsungeles, csak az új frissítés kellett hozzá

LoL: Megvan a leggyorsabb dzsungeles, csak az új frissítés kellett hozzá

A full jungle clearhez nem kell 3 perc sem a mágusnak.

Mindent megtesz a Riot Games, hogy a dzsungelben használható hősök száma növekedjen. A legutóbbi, 11.8-as frissítésben több hős kapott olyan erősítéseket, amelyek kifejezetten a szörnyek elleni összecsapásokat érintették. Darius, Zed, Diana és Mordekaiser mellett buffolták azt a Morganát, amivel már eddig sem volt túlságosan nehéz a jungle clear. Most új rekord dőlhetett meg csak azért, mert egy kicsit megtolták az egyik képesség szörnyekre okozott sebzését.

Morgana erősítés és dzsungelezés

A 11.8-as patchben 50%-kal megnövelte a játékegyensúlyért felelős csapat a Tormented Soil (W) sebézsét a szörnyeken. Ennek köszönhetően kétszer annyi damage-et lehet kiosztani a nem epikus monsterekre az erdőben. Mivel a W az elsődleges sebzésforrás, ezért kifejezetten soknak számít az a bónusz 50%, amelyet tálcán kínáltak fel Kayle testvérének.

A fenti videóból kiderül, hogy melyik ösvény a leghatékonyabb annak érdekében, hogy segítség nélkül, 3 perc alatt kitakaríthassátok a teljes erdőt. A vörös buffot az elején össze kell húzni a pengecsőrökkel, majd lehet fordulni a Krugokra. Ezután jöhetnek a farkasok, majd ismét az összehúzás és területi sebzés kombóját kell használni a Grompon, valamint a kék erősítésen.

Ha AP sebzésre van szükség, aki másodlagos támogatóként is bevethető, akkor nyugodtan válasszátok ki a Morgana jungle-t. A hős egyszerű képességekkel rendelkezik, csak a Dark Binding (Q) okozhat kisebb problémákat, mint az egyetlen valódi skill shot.

Töltsd ki az éves magyar e-sportkutatást és nyerj értékes ajándékot! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te próbáltad már a Morgana jungle-t a 11.8-as patchben?