LoL: Ezt építik Gwennek a Platinum feletti ranked meccseken

LoL: Ezt építik Gwennek a Platinum feletti ranked meccseken

Egyelőre még nem találja Gwen a helyét az Idézők Szurdokában, de a játékosok lelkesen próbálgatják az új karaktert.

Nem kellett sokat várni arra, hogy Rell után megérkezzen a legújabb League of Legends hős. Gwen hatalmas ollóval próbálja felvenni a harcot az ellenséges hősökkel, azonban még nem alakult ki az a szerepkör, amiben megállhatja a helyét hosszútávon. Az első statisztikák alapján ott van benne a potenciál, hogy egy játszható AP-s karakter váljon belőle, de ennek még nincs itt az ideje.

Gwen szerepköre

Egyelőre a felső ösvényen játsszák a legtöbben, de midesként sincs elveszve. Jungle-ben és az alsó ösvényen egyelőre annyira kevés meccset játszottak vele, hogy még a statisztikába sem kerültek be ezek az összecsapások.

Gwen rúnák

A Hódító még mindig nagyon erős az 1v1 harcokban, mivel full sebzésből gazdálkodik CC hiányában Gwen, ezért a minél több damage-re kell rámenni a rúnákból.

Gwen build, avagy milyen tárgyakat kell venni a hősnek

Mivel szereti a karakter az elhúzódó harcokat, ezért a Riftmaker tökéletes választás számára. Az attack speedből kinyert extra sebzés miatt a Nashor's Tooth szintén megkerülhetetlen. Kicsit hasonlít a legnépszerűbb buildje ahhoz, amit Kayle-re és Katarinára építenek.

Képességekből a Q-t kell elsőnek maxolni, utána jöhet az E, majd a W. A fő sebzésforrás az alaptámadások és a Snip Snip! (Q), a Hallowed Mist (W) és a Skip 'n Slash a mobilitásban és a túlélésben segíthet.

Töltsd ki az éves magyar e-sportkutatást és nyerj értékes ajándékot! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted melyik ösvényen a legjobb Gwen?