Így fest Courtois FIFA e-sport csapatában a profiknak egy napja

Így fest Courtois FIFA e-sport csapatában a profiknak egy napja

Egy videóban számol be az egyik játékos, hogy miként néz ki a felkészülésük a DUX Gamingnél.

Egyre több profi e-sport szervezet jön létre, és ez a FIFA-sorozatnál is látható, hogy nő a tehetséges játékosok, a versenyek, és a csapatot szervezni vágyók száma is. A DUX Gaming talán nem a világ legerősebb és legmeghatározóbb együttese, de soraikban tudnak néhány igen komoly játékerőt képviselő játékost.

A DUX Gaming egy spanyol szervezet, amelynek tulajdonosa DjMaRiiO, a Real Madrid kapusa Courtois, és a Real Betis labdarúgója, Borja Iglesias. Van keretük FIFA-ban, NBA 2K-ban, és az F1-ben is. Jelenleg 8 e-sportolót foglalkoztatnak FIFA 21-ben, és közülük hatan spanyolok, őket pedig egy argentin és egy brazil játékos egészíti ki. Legutóbbi nagy sikerük idén márciusban jött össze, akkor Gravesen a FIFA 21 Global Series EU Qualifier 4 (PS4) 2. helyén végzett, míg mögötte csapattársa, Adriman zárt.

A videóban pedig elhangzik, hogy miként is néz ki ezeknek a játékosoknak egy napja, és mivel talán a legtöbben arra gondolnak, hogy egész nap csak a játékot nyüstölik, pedig ettől azért sokkal többről van szó.

  1. Délben kelnek, majd megreggeliznek
  2. Lejátszanak néhány barátságos mérkőzést
  3. Ezt követően edzőterembe vonulnak
  4. Délután 4 óra körül van néhány találkozójuk, többek között az edzőkkel, mint amilyen Carlos is
  5. Erre jön rá a 2-3 órás gyakorlás
  6. Este 8 és 10 óra között tartalmat gyártanak
  7. Este 11 óra körül különböző - akár amatőr - versenyeken is részt vesznek
  8. és van, hogy hajnal 4 körül kerülnek csak ágyba

Sok esetben ez nehéz az elmondásuk szerint, mert a napjuk nagy része abból áll, hogy fókuszálnak és gyakorolnak, azonban ha tényleg kiválóan akarnak teljesíteni, akkor ezt az utat kell végigjárniuk. A DUX Gaminget egyébként 2018. január 20-án alapították meg az AxeeL, Gravesen és Kolderiu trióval.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!