Hirdetés

LoL: Ezek a legerősebb hősök a One for All játékmódban

Van olyan karakter, amivel négyből több, mint három meccset megnyernek.

Hirdetés

A váltakozó játékmódok folyamatosan frissen tartják a League of Legendset, legyen szó az URF-ról, az ARURFR-ról, vagy a jelenleg futó One for Allról. Az Egy Mindenkiért mód lényege, hogy az egy csapatban harcoló idézők ugyanazokat a karaktereket irányítják az Idézők Szurdokában. Az öt Yuumi, öt Shaco és az öt Twitch már önmagában lenyűgöző látvány, azonban a győzelmi százalékok alapján vannak még ezeknél az összeállításoknál is erősebbek. Az alábbiakban a legjobb One for All hősöket találjátok meg, akikkel könnyed győzelmet arathattok. 

5. Mordekaiser - 71,44%-os win rate

A Halál birodalma rengeteg veszélyt rejt, ahova egymás után vihetik el áldozataikat a Mordekaiserek. Tankra, full AP-ra, AP/AS-re, sőt akár AD/AP hybridre is lehet építeni, a flexibilitás és a rengeteg passzívból szerzett tankosság sokat jelent ebben a módban.

4. Jax - 72,05%-os win rate

Egy AP/AD vegyes sebzést kiosztó hős, aki elég mobilis, és beépített terüeti stunnal rendelkezik. Nagyjából így lehetne összefoglalni Jaxet, aki ellen nem éri meg felvállani az 5v5-öt.

3. Urgot - 72,09%-os win rate

Elég az, ha csak egyetlen karakter van alacsony életerőn, az öt Urgotból kiröppenő ultiból legalább egy elég jó eséllyel eltalálja. Nagyon tankos távolsági bruiser, aki hiába okoz csak AD-t, a végső képességének kivégzésével ezt lehet kompenzálni.

2. Kog'Maw - 72,87%-os win rate

Sem mobilitása, sem tankossága nincs, de legalább AD-t és AP-t egyaránt sebez. A W max életerő alapján olvasztja le az ellenségek bőrét, azonban a magas győzelmi arány nem csak ennek köszönhető. Kog'Maw-ként együtt kell mozogni, mivel szólóban könnyedén elkapható, de ha megvan az összhang, akkor szinte semmi sem állíthatja meg a sereget.

1. Pantheon - 76,29%-os win rate

A játék egyik legerősebb early game-es karaktere abszolút a legjobb One for Allban. Point 'n' click kábítással, távolsági piszkálással és egy olyan E-vel rendelkezik, ami mindent képes kitankolni. Ilyen előnyökkel nem kérdés, hogy Pantheont nem lehet megállítani négyből három meccsen.

Töltsd ki az éves magyar e-sportkutatást és nyerj értékes ajándékot! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
4 db hozzászólás
 • apheliospontgg 19 napja
  nincs szavazás úgyhogy kommentelek a pontért
  0 1 Válasz
 • DrSynclear 19 napja
  Rossz lista
  0 2 Válasz
 • CrispyCake 19 napja
  csak pontért jöttem, hagyjatok csak figyelmen kívül.
  2 0 Válasz
 • kgabi3602 18 napja
  Pantheon main vagyok (UI: Csak a pontokért jöttem
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés