Hirdetés

LoL: Megkapta a buffokat, egyből a legerősebb hős lett a Szurdokban

Nagyon jót tettek a buffok a középső ösvényen és dzsungelben egyaránt bevethető karakternek.

Hirdetés

Dzsungeles buffokkal próbálta felpezsdíteni a rangsorolt metát a Riot Games, amelyek a statisztikák alapján egy hősnél biztosan bevált. A 11.8-as frissítésben Dianának a passzívból kapott bónusz támadási sebességét megnövelték, ami mind a jungle-ben, mind a szóló ösvényeken komoly erősítésnek számít. A szörnytakarítással eddig sem volt túl nagy gondja, de a buffok miatt még eggyel magasabb fokozatra kapcsolhatnak az őt irányító játékosok.

Diana, a LoL új királynője

Jelenleg a Platinum feletti ranked mérkőzéseken 53,5%-ban az a csapat nyer, amelyikben Diana tölti be az egyik szerepet. Ezzel abszolút ő számít most a legerősebb hősnek, mögötte Vladimir, Zilean, Ornn és Garen sorakoznak fel. Az idézők rájöttek, hogy Diana működik a jelenlegi metában, a 18%-os kiválasztási és 10,8%-os tiltási arány önmagáért beszél.

A képességek terén nincs változás, ugyanúgy a Q -> E -> W sorrendet kell követni szintlépéseknél. Tárgyválasztásnál több út is járható. A legegyszerűbb, ha rögtön bekezdtek egy Night Harvesterrel, amit a Nashor's Tooth és a Zhonya Hourglass követ. Bizonyos helyzetekben a Hextech Rocketbelt és a Riftmaker is működik, előbbi extra mobilitással segít, utóbbi az elhúzódó harcokban oszt ki bónusz sebzést. 

Rúnából a Phase Rush és a Conqueror mellett nem nagyon van más alternatíva. Összességében a Conqueror a népszerűbb, de a Rocketbelt mellett jó a Phase Rush, mivel a mozgékonyság nagyon fontos a kicsit papír karakter számára.

Töltsd ki az éves magyar e-sportkutatást és nyerj értékes ajándékot! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Miden vagy jungle-ben jobb Diana most?

Hirdetés
Hirdetés
4 db hozzászólás
 • Beszartam 18 napja
  Az a nagyon szomorú, hogy egy annyira egyszerű hős mint Garen, ilyen elsődleges pozíciót foglal el egy olyan játékban amiben ő a legegyszerűbb, legkezdőbarátabb hősnek számít. Az jó ha egy alacsonyabb játékos kijut vele mondjuk goldig de hogy platina felett is működőképes mert annyira erős, az kicsit szomorú szerintem.
  0 0 Válasz
 • DrSynclear 18 napja
  Sírjunk együtt
  0 0 Válasz
 • hi_im_lobotomy 18 napja
  Gratulálok. Megint mehetnek a nyomorult no-skill Diana main-ek Platig, mint tavaly kb. ilyenkor. Remélem vagy 5 acc-ot felhúz mindegyik.
  0 0 Válasz
 • BloodSqiurt 16 napja
  Próbáljátok ki a diana supportot, vagy adct eskü beválik, a képességei elég nagyot sebeznek és elég hosszúak hogy adc lehessen pl mint anno yasuo vagy yone a sok hátráltató spell miatt meg jó sebző supp is
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés