Hirdetés

LoL: Elárulta a Riot, hogy miért ezeket a hősöket erősítették meg a dzsungelben

Komoly jungle változásokon dolgozik a Riot Games, addig azonban ezzel kell beérnie a játékosoknak.

Hirdetés

A 11.8-as League of Legends frissítésben öt olyan hős kapott erősítést, amelyek kifejezetten a dzsungelezést könnyítik meg. Darius, Diana, Mordekaiser, Morgana és Zed játszhatóbb lett a LoL legnépszerűtlenebb szerepében, azonban sokan nem értik, hogy miért pont ezeket a karaktereket választotta ki a Riot Games játékegyensúlyért felelős csapata. Nekik készült egy magyarázat, egyenesen Riot Jagtől, a Summoner's Rift Team dizájn menedzserétől.

Miért kaptak a szóló ösvényesek dzsungeles erősítéseket?

A Riot elárulta, hogy különösen alacsony MMR-ben a jungle nem elég népszerű. Amíg rendszerszintű változásokon dolgoznak a fejlesztők, addig megpróbáltak egy jóval egyszerűbb módon segíteni a játékosoknak. Alapból népszerű karaktereket próbálnak átirányítani a dzsungelbe, ami csábító lehet az idézők számára. Nem kell egy új karaktert megtanulni az alapoktól, egyszerűen csak az ismerős képességeket kell átcsoportosítani az erdő szörnyei közé.

Miért pont Darius, Diana, Mordekaiser, Morgana és Zed kapott jungle buffokat?

Kifejezetten olyan hősöket válogatott ki a Riot, amelyek off-role szerepben képesek dzsungelesként működni. A kapott erősítések nem befolyásolják az ösvényeken őket, ezért tökéletes választásnak tűnnek. Nem utolsósorban az abszolút legerősebb meta pickeket ebből a buliból szándékosan kihagyták.

De mi van a main junglerekkel? Velük nem foglalkoznak?

Folyamatosan arra törekednek a fejlesztők, hogy a buffok és nerfek számát frissítésről frissítésre nagyjából azonos szinten tartsák. Mivel most a szóló ösvényeseket buffolták, ezért a main dzsungeleseket nem lehetett ezzel párhuzamosan erősíteni. Továbbra is figyelik a main junglerek győzelmi arányait, ezért kapott nem rég buffokat Zac, Rammus, Amumu és Kindred. Jelenleg árgus szemekkel nézik a riotosok a 11.8-as változtatásokat. Ha ezek bejönnek, akkor a továbbiakban bővülhet azon hősök listája, akik a Riot szerint bevethetőek lesznek a dzsungelben.

A 11.10-es frissítésben rendszerszintű dzsungeles módosításokat terveznek, nem a hősök számát szeretnék tovább bővíteni.

Töltsd ki az éves magyar e-sportkutatást és nyerj értékes ajándékot! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Te melyik hős erősítésének örülsz a legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
4 db hozzászólás
 • hi_im_lobotomy 18 napja
  'Igen... nos, kedves kérlekszépen, azért ezeket a hősöket erősítettük, hogy a meccseket visszanézve jókat röhöghessünk azokon chat-eken, amikben a dzsungelbe Zedet választó játékost négyen savazzák 35 álló percen keresztül, míg végre el nem vesztik a meccset, mert Zed meg a többiek továbbra is troll-pick-ek az erdőbe. Ja! Utána meg kiszórhassunk 4db 10 meccses chat-ban-t.' Report RIOT for trolling.
  0 0 Válasz
 • KenyerLord 18 napja
  Lehet az erdőt azért választják kisebb szinten, mert az egyik legnehezebb, és sok erdész gyenge. Inkább adtam volna Kindrednek a plusz sebzést .
  0 0 Válasz
 • Matyezda 17 napja
  Szerintem jót tenne a dzsungelmetának,ha Hecarimot gyengítenék- ezzel indirekt módon sokat erősödne a többi hős. Gyémánt 2 fölött 70%-os kitiltási aránya van, 52%-os győzelmi aránnyal.
  0 0 Válasz
 • Deathwing 16 napja
  Azóta tudtam lesz Darius jungler, amikor ezt a videót láttam :https://www.youtube.com/watch?v=rGx9_wABzlA .
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés