LoL: Most dől el, hogy ki jut be az EU Masters rájátszásába

Négy napon keresztül pörögnek az EU Masters csoportkörei ezen a héten is.

Élő magyar közvetítésen izgulhattok Európa második legerősebb League of Legends bajnokságának mérkőzésein a következő napokban. Az EU Masters csoportküzdelmei az utolsó szakaszba értek, hamarosan eldől, hogy melyik nyolc csapat folytathatja a menetelését a rájátszásban. Kedden, szerdán, csütörtökön és pénteken egy-egy csoport kerül a reflektorfénybe, íme a menetrend.

Kedd - 15:45-től -> B csoport (AGO ROGUE, Misfits Premier, ŠAIM SE SuppUp, G2 Arctic)

Óriási csata zajlik a továbbjutást érő helyezésekért. Az EBL győztes SuppUp jó formában várhatja a meccseket, az AGO ROGUE papíron a legerősebb, de képesek ők is hibázni. A surranópályán odaérhet a Misfits Premier, a G2 Arcticnak azonban csak matematikai esélye maradt a top 2 megcsípésére.

Szerda - 15:45-től -> A csoport (Berlin International Gaming, Mkers, Anorthosis Famagusta Esports, K1CK)

Nem sokan várták, hogy az Ultrailga ezüstérmese győzelem nélkül kullog majd a csoport végén, de a Mkers és az AFE nem hibázott a lengyelek ellen. A BIG magabiztosan vezeti a csoportot, a Mkersnek a görögök ellen mindent bele kell adni, mert a második helyért komoly csata lehet.

Csütörtök - 15:45-től -> C csoport (UCAM Esports Club, Illuminar Gaming, mousesports, Macko Esports)

Hasonló a helyzet, mint az A csoportban. A spanyol bajnok kiemelkedik a csoportból, szorosan követi őket a lengyel bronzérmes. A mousesports és a Macko abban bízhat, hogy hibáznak a többiek, ugyanis a mutatott játékuk alapján nem sok beleszólásuk volt eddig a csoport alakulásába.

Péntek - 15:45-től -> D csoport (Karmine Corp, BT Excel, Cream Real Betis, FC Schalke 04 Evolution)

A francia bajnok meglépett az üldözőbolytól, de a Karmine mögött elképesztő nagy csaták zajlanak. Megtippelhetetlen, hogy végül ki juthat tovább a csoportból, bár a S04E van talán a legrosszabb helyzetben, mivel két vereséget szereztek zsinórban. 

Minden meccsnap 16:30-kor kezdődik az első összecsapás, majd óránként érkeznek a továbbiak. Az Esport2tv Twitch csatornán követhetitek élőben a mérkőzéseket!

Töltsd ki az éves magyar e-sportkutatást és nyerj értékes ajándékot! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted melyik csapat jut tovább a D csoportból a Karmine Corp mellett?