LoL: Mi van veled Riot Games? Leárazták az egyik Ultimate skint!

Hat hónappal a megjelenése után limitált időre lecsökkentették az egyik Ultimate hőskinézet árát.

A Riot Games különböző kategóriákba sorolja a hőskinézeteket, amelyeknek az árazása ennek megfelelően alakul. Az epikus skineket 1350 RP-ért, a legendásokat 1820 RP-ért vesztegetik, a legdrágább ultimate kinézetekért 3250 RP-t kér a Riot. Utóbbi csoportban viszonylag kevés tételt találtok, azonban ezek annyira egyedi animációkkal és egyéb effektekkel rendelkeznek, hogy sokak számára megérik a 7000 Ft körüli árat. Most a heti akciós League of Legends hőskinézetek közé bekerült az egyik ilyen Ultimate skin, méghozzá a a K/DA ALL OUT Seraphine.

Nincsenek akciós hőskinézetek, olcsóbb karakterek nélkül. Ezúttal is öt hős árát csökkentette a Riot, azonban ez nem vonatkozik a kék esszenciára. Kizárólag RP-ből vehetitek meg olcsóbban ezeket a champeket, ami egy gyorsabb, de költségesebb módja a gyűjtemény gyarapításának.

  • Gragas - 355 RP (-55%)
  • Kog'Maw - 352 RP (-60%)
  • Lillia - 682 RP (-30%)
  • Sylas - 487 RP (-50%)
  • Udyr - 234 RP (-60%)

Udyr, Gragas, Lillia és Sylas abszolút a legnépszerűbb meta hősök közé tartozik. Solo Queue-ban főleg Udyr és Gragas, akivel gyakrabban találkozhattok, de magasabb ELO-ban előkerülnek a Lillia dzsungelek és Sylas szóló ösvényesek. 

A K/DA ALL OUT Seraphine bár Ultimate árazást (3250 RP-t) kapott, mégsem vehető egy kalap alá a DJ Sonával, Pulsefire Ezreallel és Gun Goddess Miss Fortune-nel. Utóbbiak egyetlen skinben tömörítik a jó dolgokat, Seraphine három különböző kozmetikai tartalmat kapott az Ultimate besorolás alatt.

Az alábbi képre kattintva mind a 15 heti akciós LoL hőskinézetet megtalálod pontos árral és a kedvezmény mértékével!

Töltsd ki az éves magyar e-sportkutatást és nyerj értékes ajándékot! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!