PS szimbólumokkal ellátott exkluzív mez szerezhető be az egyik új FIFA 21 SBC-vel

PS szimbólumokkal ellátott exkluzív mez szerezhető be az egyik új FIFA 21 SBC-vel

A FIFA 21-ben sem újdonság, hogy milyen nagy mennyiségű SBC-t dobálnak ki az EA munkatársai, arra azonban nem igazán van példa, hogy az egyik konzolon exkluzív tartalmat kapjanak a rajongók.

Most egy exkluzív mezre lehet lecsapni pedig ilyen módon, méghozzá a PS-hez hűen egy a konzolra jellemző festéssel látták el a szerelést, és ezt lehet most beszerezni egy minimális ráfordításért cserébe. Mostanában egyébként tényleg nagyon szépen ellátták a rajongókat a különböző SBC-kkel, hiszen több Ikon is beszerezhető (Dalglish, Essien, Del Piero), vagy Agüero End of an Era lapja is jó opció lehet. Viszont a mostani mez igazi kuriózum lehet minden játékos repertoárjában, hiszen nem sűrűn lehet begyűjteni az ikonikus háromszöggel, négyzettel, körrel és természetesen X-szel festett szerkókat.

PlayStation FC SBC

A PlayStation FC készlethez csak egy csapatra van szükség, és a követelményei meglehetősen egyszerűek:

  • Minimum 3 klub játékosa legyen a csapatba
  • Minimum 2 nemzetiségű játékosai legyenek a csapatba
  • Minimum 1 Gold játékos legyen a csapatba
  • Minimum chemistry: 30

Körülbelül 3000 coinból ki lehet hozni a PS FC SBC-t, így hát nem neveznénk különösebben drágának. Ha valakinek bejön ez a dizájn, akkor semmiképpen sem hagyja ki a PlayStation szimbólumait fevonultató mezt, és rakja össze gyorsan ezt a kihívást hozzá. Az ötlet egyébként nem tudjuk honnan jött, de azért szerintünk nem ártana, ha a Xboxosok is kapnának egy saját szerelést, elvégre ők is hatalmas rajongói a FIFA szériának. Ennyit talán még ők is rááldoznának, de többet nem, hiszen hamarosan elindul majd a TOTS promó, ami sok játékosnak prioritást jelent majd.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!