Így fest egy profi női játékos FUT csapata, és kiderült szerinte ki a játékban a legjobb csatár

Így fest egy profi női játékos FUT csapata, és kiderült szerinte ki a játékban a legjobb csatár

Talán kevesen tudják róla, de ő az első és egyetlen hölgy eddig, akinek sikerült bejutnia az ePremier League zárt selejtezőjébe.

Lisa Manley egy igazán elszánt e-sportoló, de ezt a hivatást azután választotta csak, hogy egy futball sérülés kettétörte a másik karrierjét. A most 21 éves leányzó mindig is profi labdarúgó szeretett volna lenni, azonban ezt az álmát nem tudta megvalósítani, miután egy térdsérülés miatt abba kellett hagynia az aktív sportot. Ezt követően továbbra is a foci maradt a szenvedélye, és így jött a virtuális világ, ráadásul elég tehetségesnek bizonyult ezen a fronton is. Nem is kellett sokat várnia, leigazolta egy profi e-sport szervezet, az NFG, melynek a tulajdonosa a Leicester City védője, Christian Fuchs. Az Egyesült Királyságban Lisa az egyik, ha nem a legjobb FIFA játékos napjainkban. Olyannyira, hogy a fiúk között is bizonyított már, 2020-ban például bejutott az ePremier League zárt selejtezőjében a Crystal Palace által kiírt versenyen, és eljutott odáig, hogy egyetlen mérkőzés választotta el, hogy képviselje a klubot az ePL főtábláján, de Lyricztől kikapott végül, és ez akkor nem jött neki össze. Persze nem adta fel, hogy egyszer bekerül majd a legjobbak közé, de ez egyelőre várat magára. Viszont nem egyszerű a helyzete, mert az elmondása szerint rengeteg negatív jelzővel illetik.

"Női gamerként nagyon sokan utálnak. A srácok azt mondják, hogy nem is vagyok olyan jó, hogy egy csapat leigazoljon. Vagy szimplán azt vágják oda, hogy hagyjam abba a játékot és csináljak valami mást. Azonban én nem adom fel, továbbra is 3-4 órát gyakorlok naponta, és igyekszem minden lehetőséget megragadni a versenyzésre."

A legfontosabb dolog szerintem ebben a játékban, hogy nyugodtnak kell maradni, és nem szabad azonnal kapura lőni. Sajnos nagyon sok esetben a Mesterséges Intelligencia blokkol, így ha az ember elsieti, akkor a legtöbb esetben nem lesz semmi a helyzetből. Ezért ajánlom, hogy érdemes nyugodtan maradni és megvárni a megfelelő lehetőséget.

Ami a kezdőmet illeti. Volt korábban C.Ronaldo kártyám is, de használtam Mbappét is, és elég jónak bizonyultak. Viszont amióta megszereztem TOTY Lewandowskit sokkal jobban megy a góllövés. Egyszerűen ontani lehet vele a gólokat, gyakorlatilag bármikor és bárhonnan be lehet találni vele. Vele még a tizenhatoson kívülről is bátran megpróbálkozok kapura lőni, egyszerűen nekem ő a legjobb.

A végső célom, hogy a saját hazámat a lehető legjobban képviseljem a versenyeken, legyen szó bármilyen tornáról."

Lisa csapata egyébként nem mondható világverőnek, de azért sikerült egy elég pofás együttest összeraknia a hónapok során:

  • Schmeichel 93
  • Mendy 93
  • Varane 86
  • Cannavaro 92
  • Tavernier 87
  • Neymar 91
  • Blanc 85
  • Thiago 92
  • Cantona 90
  • Kent 86
  • Lewandowski 98

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!