18

Elmúltál már 18 éves?


/
E-sport fan vagy esetleg érdekel a sportfogadás? Akkor a Tippmixpro e-sport oldala neked szól!

E-sport fan vagy esetleg érdekel a sportfogadás? Akkor a Tippmixpro e-sport oldala neked szól!

2021 áprilisában a Szerencsejáték Zrt. elindította a TippmixPro weboldalán az e-sport fogadásokkal foglalkozó aloldalt.

Az e-sport robbanásszerűen növekvő népszerűségéhez képest még mindig meglepően kevés naprakész és hiteles információ olvasható róla magyar nyelven. 2021 áprilisától azonban megváltozott a helyzet: a www.tippmixpro.hu/e-sport oldalon a Szerencsejáték Zrt. egyedülállóan gazdag és színes tartalmat kínál a gamer társadalom és a téma iránt érdeklődő sportfogadók számára. 

Az oldal exkluzív és naprakész tartalmakat nyújt, valamint teljeskörű információs és szakmai hátteret biztosít a fogadók számára a sportággal és a bajnokságokkal kapcsolatban, amelyek magyar nyelven kizárólag ezen a felületen érhetőek el. A Szerencsejáték Zrt. az e-sport fogadás szolgáltatás során is kiemelt figyelmet fordít a felelős játékos tudatosság erősítésére, amely az új oldal tartalmában is érvényesül. 

E-sport fogadás Magyarországon

2020 augusztusában a Szerencsejáték Zrt. lottózóiban és online felületén egyaránt elérhetővé vált az e-sport fogadás. A termék sikere a nemzeti lottótársaság minden várakozását felülmúlta, hiszen jelenleg a 6. legnépszerűbb piac a közel 50 sportágat tartalmazó sportfogadási palettán.

Ezért a társaság a tippmixpro.hu-n belül létrehozott egy kifejezetten e-sportokra dedikált aloldalt, ahol a fogadások megkötése mellett érdekességeket is olvashatnak a látogatók a gaming világ múltjáról, jelenéről és jövőjéről.

Milyen e-sportokra lehet jelenleg fogadni a Szerencsejáték Zrt. kínálatában?

Jelenleg 11 klasszikus e-sport videójátékra, valamint 3 sportszimulációra fogadhatnak a játékosok. Ezek az alábbiak:

  • Counter Strike: Global Offensive 
  • Dota 2 
  • League of Legends 
  • Call of Duty 
  • Overwatch 
  • Rainbow 6: Siege 
  • Starcraft II 
  • Arena of Valor
  • King of Glory 
  • Hearthstone 
  • Rocket League
  • FIFA21
  • NBA 2K21
  • NHL 2K21

Hogyan épül fel a TippmixPro e-sport fogadásokkal foglalkozó aloldala?

A klasszikus sportoktól elkülönülnek az e-sport címek a fogadási kínálatban, ahogy a TippmixPro weboldalán is. A Szerencsejáték Zrt. és a Magyar E-sport Szövetség közös stratégiája, hogy a fogadók megismerjék az e-sportok világát, tájékozódjanak a különböző ligákról és eseményekről. A számítógépeken, mobilokon és konzolokon lejátszott mérkőzéseknek hatalmas tétje van, egy-egy jobb mozdulat több millió dollárt jelent a győztes számára. Az edukáció során az olvasó megismerheti a legnagyobb versenyeket, elsajátíthatja a fogadási tételeket, elmélyülhet a fogadható e-sport játékok egyre változó világában. Jelenleg az aloldalon a Szótár, a ,,Tudtad-e?" rovat, a latolgató és magazinos cikkek, valamint a GYIK folyamatosan frissülő tartalmait lehet fogyasztani.

E-sport szótár, nem csak e-sportolóknak

A gaming világnak van egy sajátos nyelvezete, ami visszaköszön az e-sport játékokban, sőt még a fogadási tételekben is. Ebben a "Baron Nashoroktól" és "first bloodoktól" hemzsegő világban nyújthat segítséget a szótár.

Tudtad-e?

A gaming és e-sport világ elmúlt 60 évében rengeteg izgalmas esemény történt. Több millió mérkőzést játszottak le, több ezer versenyt szerveztek világszerte, legendák születtek és buktak el. Meglepő eredményeket, történelmi tetteket, őrült rekordokat és különös statisztikák várnak minden érdeklődőt ebben a rovatban.

GYIK, gyakori kérdések és válaszok

Az e-sport játékokhoz, valamint a fogadásokhoz kapcsolódó leggyakrabban felmerülő kérdésekre itt minden választ megtalálnak az érdeklődők.

Latolgató és magazinos cikkek

A legizgalmasabb összecsapásokra külön latolgató cikkek készülnek, amelyekben a kiemelt mérkőzések hátterőrl lehet többet megtudni. Milyen formában érkeznek a csapatok a meccsbe? Mit játszottak egymással előzőleg? Átlagosan milyen agresszív stílust képviselnek? A latolgatóból ezek mind kiderülnek. A magazinos tartalmak ligákat, csapatokat, kiemelkedő játékosokat mutatnak be, akik az e-sportban megkerülhetetlen szerepet töltenek be.

Kíváncsivá tettünk? Kattints a www.tippmixpro.hu/e-sport oldalra és lépj be az e-sport világába a Tippmixprón, hogy garatáltan ne maradj le a legfrissebb e-sporttal kapcsolatos hírekről.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Üzlet - GPS-nyomkövetővel a család biztonságáért (x)

Mobiltelefonok, tabletek, okosórák - egyre több olyan eszköz jelenik meg, amely a számítástechnikát apró, mobil formában teszi elérhetővé, hogy aztán megkönnyítse és biztonságosabbá tegye a mindennapi életünket.

Üzlet - Hozzuk ki a maximumot a testalkatunkból egy öv segítségével!

Mindannyiunknak a kifogástalan megjelenés elérése a célja, arról viszont hajlamosak vagyunk megfeledkezni, hogy ez nem a tökéletes testről szól, hanem arról, hogy megbékélünk a fizikai adottságainkkal, és ebből próbáljuk meg a lehető legtöbbet kihozni az olyan kiegészítők segítségével, mint amilyen például az öv is.