LoL: Friss infók érkeztek a reworkölt Mundóról és Udyrról, plusz három új karakterről

LoL: Friss infók érkeztek a reworkölt Mundóról és Udyrról, plusz három új karakterről

Három sosem látott League of Legends karakterről tudhattok meg újabb információkat.

A legutóbbi champion roadmap alkalmával leleplezte a Riot Games a Letaszított Király visszatértét. Ennek már jó ideje, ezért úgy döntöttek a League of Legends fejlesztői, hogy újabb információmorzsákat csepegtetnek a készülő hősökről, valamint a vizuális frissítésekről, amelyek Dr. Mundohoz és Udyrhoz érkeznek 2021-ben és 2022-ben.

Dr. Mundo és Udyr VGU és rework

A közösség megszavazta, hogy a "legőrültebb zauni", valamint a "papucsos" kapjon átalakítást. A módosított képességekről most nem árultak el semmit a devek, azonban a vizuális fejlesztésről annál több minden kiderült. 

A Riot szerint nagyon közel kerültek ahhoz a pillanathoz, hogy újra megjelenhessen Dr. Mundo a játékosok legnagyobb örömére. Jelenleg azon dolgoznak, hogy a hős összes kinézetét felturbózzák, ahogy azt a fenti videóban látható legendary Corporate Mundo VGU-nál megfigyelhetitek. Udyrral még nem foglalkoztak annyit, nem is sietteti őket a határidő. A jelenlegi meta egyik legerősebb dzsungelese csak 2022-ben újul meg, addig még bőven van ideje újratervezni a dolgokat a grafikus csapatnak, ha esetleg a visszajelzések alapján erre lenne szükség.

Két új középső ösvényes karakter és egy alsó ösvényes lövész a fókuszban

Eredetileg a Riot Games úgy tervezte, hogy egy yordle mágus borzolhatja fel a kedélyeked miden, azonban kénytelenek voltak változtatni a sorrenden. Ennek értelmében egy mides lövész lesz a következő karakter, amely Gwen után csatlakozik az Idézők Szurdokának küzdelmeihez. Lucian, Corki és Tristana után jöhet egy újabb AD-s távolsági hős, ami ellen szenvedhetnek a mágusok. Egyelőre keveset tudni erről az új champről, de az biztos, hogy fontos eleme lesz a skillsetjének a horog (grapple). A Sentinels of Light csapatot erősíti ez a bajnok, amelyet jelenleg Senna és Lucian képvisel a Riftben.

A komor yordle mágusnak folyamatosan fejlesztik a képességeit, ennek köszönhetően több időre van szükség, mire véglegesednek a dolgok vele kapcsolatban. Ami biztos, hogy a Legends of Runaterrában már hónapokkal hamarabb játszható lesz a hős, mint a League of Legendsben. 

Végül megemlítették a roadmapben, hogy felvillanyozó élményben lehet része lehet azoknak hamarosan, akik az alsó ösvényen szeretnék bevetni a legújabb lövészt. Utóbbi karakter Zaunból érkezhet, megjelenésére még várni kell jó pár hónapot, ugyanis a két fent említett mides után játszhattok csak vele.

Töltsd ki az éves magyar e-sportkutatást és nyerj értékes ajándékot! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te melyik új hőst várod leginkább?