A mai szerverleállást követően újra játszható a FIFA 21

A mai szerverleállást követően újra játszható a FIFA 21

Bár ez technikai oldalról nem az EA Sports éve, hiszen elképesztő mennyiségű hiba fordul elő a FIFA 21 kapcsán, mégis hihetetlen módon bevételt termel ez az epizód a kiadónak.

Újfent azzal találták szembe magukat a játékosok, hogy nem igazán tudnak csatlakozni a szerverekhez vagy, ha ez sikerült is, akkor laggolt a játék. Ez pedig nem véletlen, nem a hálózat, illetve az egyes tulajok masináival volt probléma, hanem szimplán az EA Sports szerverei adták meg magukat. A legjobban ez a galiba az Ultimate Team rajongókat érintette. Mivel közeleg az újabb Weekend League, ezért ez nem egy jó ómen, viszont a jó hír, bármily furcsa is ezt a jelzőt így leírni, hogy a fejlesztőknek elvileg sikerült orvosolniuk a problémát.

Mivel azonban kapcsolódási hibák sorozata lépett fel az elmúlt 24 órában, így nem tudni ez a helyzet meddig áll fenn. Nem csak meccselni nem tudtak a játékosok, de a különböző Challengeket és Objectiveket sem sikerült ezáltal teljesíteniük, és erre már az EA is felhívta korábban a figyelmet.

Miután megvizsgálták a szervereket és a játékosok által küldött jelentéseket, az elmondásuk szerint egy félórás leállást követően helyrehozták a rendszert. Ez azt jelenti, hogy minden platformon mostmár normális, megszokott módon működik a játék, beleértve a PS4/PS5/X1/XSX|S/PC/Stadia/Switchet is. Azt nem tudni, hogy aki esetleg bármilyen SBC-t vagy egyéb kihívást igyekezett teljesíteni, és emiatt meghiúsult, azt kárpótolják-e. Csak reménykedni lehet, hogy most már a FIFA 22 megjelenéséig ez volt az utolsó nagyobb gikszer a szerverparkot illetően.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te is tapasztaltad a hibat?