LoL: Hiába volt jungler évekig, most ő a második legerősebb topos

LoL: Hiába volt jungler évekig, most ő a második legerősebb topos

Megerősítették a 11.8-as patchben, azóta egyre növekszik a vak monk népszerűsége a rangsorolt és profi meccseken.

Aki mostanában elindít egy profi meccset, esetleg megpróbálkozik az ELO farmolással Solo/Duo Queue-ban, annak nem lehet ismeretlen a Lee Sin top. Az alapból dzsungelbe tervezett hős jelenleg a második legerősebb picknek számít a felső ösvényes szerepkörben, csak Shen tudja őt felülmúlni, akinek alaposan megerősítették a végső képességét a legutóbbi frissítésben. Lee Sin eggyel korábban, azaz a 11.8-as patchben kapta meg a Tempestre (E) a buffot, néhány héttel korábban a Sonic Wave (Q) töltési idejét csökkentették. A buffoknak köszönhetően megnőtt a sebzése, valamint farmolni is jóval egyszerűbb vele, így szép lassan visszaszivárgott a metába.

Lee Sin top, a flex pick, ami már nem annyira flex

Erőt és energiát nem kímélve próbálkozott a Riot Games azzal, hogy felrázza a dzsungeles metát. A jelek szerint ez sikerült, ugyanis a 11.9-ben végre nem minden Udyrról és Hecarimról szól. Ismét megjelent Olaf, megérkezett Morgana és Diana, visszatértek régi ismerősök, mint Karthus és Jarvan. Lee Sin a Solo Queue-ban igen, a profi metában egyelőre csak a felső ösvényt célozta meg, azonban ez nem jelenti azt, hogy extrém esetben ne tudna boldogulni az erdő szörnyei között.

A top lane Lee Sin buildje és játékstílusa nem változott a korábban, elsősorban dzsungelben látottakhoz képest. A Goredrinker tökéletes mitikus tárgy számára, a Sterak's Gage, Guardian Angel, Death's Dance elég tankosságot biztosít számára, így a csapatharcokban sem kell aggódni, ha esetleg a beugrás után ott ragadna több ellenség között a karakter. A Tempest (E) buff miatt megéri ezt a képességet maxolni először, rúnából a Conqeurornál nincs jobb választás.

Töltsd ki az éves magyar e-sportkutatást és nyerj értékes ajándékot! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te kipróbáltad már a Lee Sin topot?