18

Elmúltál már 18 éves?


/
Pár nap és kezdődik a TippmixPro CS:GO Masters alapszakasza! - Íme az első meccsnap menetrendje

Pár nap és kezdődik a TippmixPro CS:GO Masters alapszakasza! - Íme az első meccsnap menetrendje

Izgalmas meccsek várnak ránk, elsőtől az utolsóig.

Mondhatni az első nyílt selejtező óta erre várunk, hogy végre elinduljon a TippmixPro CS:GO Masters alapszakasza, ahol Magyarország jelenlegi legjobb CS:GO csapatai mérik majd össze a tudásukat. Több száz játékos pályázott az esélyre, hogy elindulhassanak a bajnokságban, végül azonban csak a legjobbak jutottak be.

Jövőhét hétfőtől kezdve, két hónapon át, egészen július elejéig tart majd a küzdelem, ahol a végső győztes 1 millió forintot vághat majd zsebre. De ne szaladjunk még előre a döntőig, elsőként az alapszakaszban kell bizonyítani a csapatoknak. Először a legjobb 4 közé kell bejutnia annak ötösnek, aki aztán a TippmixPro CS:GO Masters bajnoka akar lenni, hiszen a 5-8. helyezettek nem jutnak majd szerephez a rájátszásban.

Az első meccsekig már nem is kell sokat várnunk, jövőhét hétfőn, azaz május 3-án jön az első meccsnap, ahol leskisson, kolor, SpeeDy, STRICKEN, SPRAY és Shane társaságában élvezhetitek majd a nyitómeccseket, amiknek párosítását már most megismerhetjük. Nagyon erős a teljes mezőny, rögtön az első napon izgalmas összecsapásokat követhetünk majd élőben az esport1tv-n és van egy olyan érzésünk, hogy a későbbiekben sem panaszkodhatunk majd a meccsekre.

A TippmixPro CS:GO Masters nyitónapjának menetrendje:

Töltsd ki az éves magyar e-sportkutatást és nyerj értékes ajándékot! 

Ha szeretnél többet megtudni a TippmixPro és az e-sport kapcsolatáról, akkor kattints ide!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!