Pár nap és Magyarország legnagyobb CS:GO bajnokságának zárt selejtezőjében izgulhatunk

Pár nap és Magyarország legnagyobb CS:GO bajnokságának zárt selejtezőjében izgulhatunk

Szerintetek kik lesznek a zárt kvali befutói?

A cikk a szerző véleményét tükrözi.

Csupa jó hírrel szolgálhatok a héten minden CS:GO rajongónak. Nem csak az EPL folytatódik ma délutántól, de a TippmixPro CS:GO Masters is a következő fázisba lép. Az óriási érdeklődés övezte nyílt selejtezők után jön a zárt kvali, ahol már tényleg nem babra megy a játék. 

Persze a nyílt selejtezők voltak az első lépések mindenki számára, aki harcba szeretne szállni a 4 millió forintért, amit a TMP résztvevő csapatai között osztanak majd szét. Lépésről lépésre kell haladnia az ötösöknek, a következő cél pedig az, hogy bejussanak az alapszakaszba.

Ez nem lesz könnyű. A nyílt selejtezők 8 legjobb csapata vág majd neki a zárt kvalinak, de csak a két legjobb jut majd tovább. De vajon melyik lesz ez a két csapat? Mindegyikben megvan a továbbjutáshoz szükséges tehetség, de én három alakulatot emelnék ki.

az első nyílt kvali legjobbjai

Az első az Eden Esports, akik az utóbbi hetekben, az ESEA Open alapszakaszában megmutatták, hogy tudnak meglepetést okozni és joggal kell vigyázzanak velük a legnagyobb hazai veteránok is. Mint amilyen például a Salamander felállása, akik szintén ott lesznek a vasárnap a zárt selejtezőben. A hazai CS:GO rajongók közül valószínűleg arra fogadnának a legtöbben, hogy az Aaron, flash, kamion, ViZR, markk-féle Salamander simán bejut az alapszakaszba és valljuk be őszintén erre tényleg jó esélyük van. Öt tapasztalt és erős játékos alkotja a csapatot, akiknek nehéz lesz újat mutatni és akik képesek megfordítani a nehéz helyzeteket is.

az második nyílt kvali legjobbjai

A harmadik kiemeltem pedig a TryOut. A Byron, kews, bmGOD, reaLdaM és biohazard alkotta ötös már az első selejtezőben sem volt messze a továbbjutástól, a másodikra viszont felszívták magukat és ellentmondást nem tűrően verték végig a mezőnyt. Az biztos, hogy ez lesz a céljuk most hétvégén is.

A zárt selejtező vasárnap kezdődik el, az élő közvetítés másnap, hétfő délután kapcsolódik majd be. Akkor dől majd el a két továbbjutást érő hely sorsa, a meccseket pedig élőben követhetitek majd az esport1tv-n, ahol STRICKEN, leskisson, kolor, Shane és LoyAL felelnek majd a jóhangulatért.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!