A FIFA 22-ben így változhat meg a Weekend League rendszere

Először került elő anyag a FIFA 22-vel kapcsolatban, és rögtön fel is bolygatta a közösséget, ugyanis újfajta Weekend League jöhet az új résszel együtt.

A Weekend League a jelenlegi rendszerben elég sok mérkőzést jelent egy-egy játékosnak, ami nagyjából azt takarja, hogy a hétvége jelentős részét a játékra kell áldozni. Ezt azt jelenti, hogy a pénteken kezdődő WL-ben lehetőség szerint érdemes lenyomni a 30 meccset, és nem árt az sem, ha minél jobb eredménnyel végez az ember. Ez már nem mostani probléma, a közösség tagjai már régóta jelzik az EA felé, hogy ez túl sok időt és energiát igényel ilyenkor. Egyelőre hivatalosan semmit nem mondott erről a kiadó, viszont egy bennfentes, név szerint KingLangpard érdekes információkat szivárogtatott ki az ősszel megjelenő új alkotásról.

A szivárogtató szerint 30-nál kevesebb mérkőzést kell majd lejátszani, viszont arról nincs infó, hogy mennyire módosul ez a szám.

A Hétvégi Liga mérkőzéseinek pontos száma még nem ismert, de kiderült más is a WL-lel kapcsolatban:

„Minden héten lesz majd selejtező a Hétvégi Ligára. Ehhez 5 mérkőzést kell lejátszani, és minimum hármat vagy ennél többet kell megnyerni a kvalifikáláshoz. Csak hetente háromszor lehet ennek nekifutni.”

Ez sokkal nagyobb rugalmasságot adhat az embereknek egy-egy hét folyamán, mert így sokkal többen tudnak majd versenyezni, és kevésbé lesz kötött program. A formátum megváltozása mellett a jutalmak elosztására vonatkozóan is újítanak elméletileg.

„Bizonyos játékosok jutalmakban részesülnek, és minél magasabb rangú valaki, annál jobb verziót kap!”

Ez így azt is jelentheti, hogy ha valaki a kezdőjét a lehető legjobb játékosokkal szeretné feltölteni, akkor fel kell másznia a ranglétrán a minél jobb jutalmak érdekében. Meglátjuk mit hoz a FIFA 22, de például nektek ez a rendszer tetszene?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!