LoL: Négy csapat maradt talpon az EU Mastersben, jönnek az elődöntők

LoL: Négy csapat maradt talpon az EU Mastersben, jönnek az elődöntők

Négy csapat, két széria: következnek Európa második legerősebb ligájának, az EU Mastersnek az elődöntői.

A negyeddöntőkkel lezárult az EU Masters 2021-es tavaszi szezonjának egy újabb szakasza, a legjobbak már az elődöntőkre készülhetnek. A playoffba jutott nyolc csapatból négyen mérkőzhetnek meg a döntőbe kerülésért, ahol már komoly pénznyereményt osztanak szét a játékosok között. Két Bo3-as elődöntőben szurkolhattok kedvenc csapatotoknak, amelyek egymás után érkeznek a mai nap. Mindkét összecsapást magyar kommentárral, kizárólag az Esport2tv Twitch csatornán követhetitek élőben, ne maradjtok le az izgalmasnak ígérkező meccsekről!

16:30 - UCAM vs Karmine Corp

A spanyol és a francia bajnok egyaránt megnyerte a csoportját, azonban eltérő eredménnyel zártak a negyeddöntőkben. Az UCAM ellen nem fejtett ki komolyabb ellenállást a Mkers, azonban a KC-t megviccelte a SuppUp. A kijózanító pofon után gyorsan lerendezték a maradék két meccsek a franciák, de intő jel lehet számukra, hogy egyetlen pillanatig sem lazsálhatnak. Sakenre egyelőre nincs megoldása egyetlen ötösnek sem, a francia mides brutáls teljesítményt pakol le minden alkalommal. Az UCAM bízhat Bacában és Hadessben, a mid-jungle duó eddig megállíthatatlanul gázolt át az ellenfeleken.

~19:30 - BT Excel vs mousesports

Meglepetésre mind a BT Excel, mind a mouz megverte esélyesebbnek tartott ellenfelét a rájátszás első körében. Markoon Hecarimjára oda kell figyelnie a mouznak, azonban egyetlen játékos nem nyeri meg a meccseket. Hatrixx és Deadly kiegyensúlyozott volt végig a Misftis Premier ellen, Oroméra sem lehet panasz. A BT Excel 2-1-gyel, a mouz azonban veretlenül verekedte be magát az elődöntőbe. A csoportkörökben még voltak apróbb hibák, azonban ennek nyomát sem lehetett látni a BIG elleni párharcban. Karthus bot, Zed mid, Nocturne top? A németek a legőrültebb összeállításokat képesek előhúzni a kalapból, a BT ezzel szemben a sokkal megszokottabb draftokban bízik.

Töltsd ki az éves magyar e-sportkutatást és nyerj értékes ajándékot! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted melyik két csapat jut a döntőbe?