Egy játékos remek módon változtatná meg a Weak Foot csillag rendszerét

Egy játékos remek módon változtatná meg a Weak Foot csillag rendszerét

Valóban van értelme ennek a gondolatmenetnek, de vajon az EA Sports változtat bármikor is rajta?!

Valószínűleg vannak néhányan, akik már elgondolkoztak azon, hogyha minden egyes statot számokkal határoz meg az EA, akkor a Weak Foot (gyengébbik láb) miért szimplán csillagokkal van letudva?! Ez a kérdés pedig nem véletlen, hiszen most egy külföldi játékosban is felmerült, ráadásul egy pofon egyszerű választ is adott arra, miként lehetne módosítani, amivel pontosabb képet kapnánk a labdarúgókról ezen a téren is.

Nem lenne sokkal jobb és reálisabb, ha a játékosok 1–99-es osztályzatot kapnának ebben a vonatkozásban is? Erre pedig hozott egy példát is:

"Például Cazorlának 99-es lenne, és valakinek, mint mondjuk Antonio Valenciának mondjuk nem annyira sok."

Persze érthető, hogy a skill moves-ok miatt alakította ezt ki az EA Sports, hiszen a csillagok száma alapján dől el, hogy egy játékos melyik cselre képes. A WF ezen felül viszont nem zavar sok vizet, mivel egy-egy labdarúgó nem lesz tőle sokkal jobb vagy rosszabb a pályán. Ha a csilli-villi extra cseleket leszámítjuk persze.

"Talán egyszerűen csak nem vagyok tisztában azzal, hogy a csillagok általi besorolás hogyan működik a gyengébbik lábbal kapcsolatban. Az egyik feltételezés egyébként az, hogyha egy játékosnak 5 csillagos a gyengébb lába, akkor ugyanolyan jó mindkét lábával ugyebár, így minden egyéb statisztikáija duplázódik. Tehát a lövés erőssége, a passz pontossága ugyanaz marad mindkét láb használatakor, de mivan akkor, ha egy játékosnak 4 csillagos a gyengébb lába, akkor statisztika szempontjából a gyengébbik láb használata esetén az egyes jellemzői is kisebbeknek lesznek. Ha ez így működik, akkor lehetséges a csillagokat statisztikai adadttá alakítani is.

Egyetértetek ezzel?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!