A Napoli névvel biztosan nem találkozunk a FIFA 22-ben

Mint kiderült a nápolyiak exkluzív szerződést kötöttek a Konamival, így a PES következő részében már teljes értékű csapatként lesznek jelen.

Bár még mindig a FIFA-sorozat a világ elsőszámú futball "szimulátora", a Konami ügyesen igyekszik lecsapni a lepattanókra. Miután a Juventus és a Roma már csak a PES-ben van jelen licencelt állapotban, ezt a sort úgy gondolták folytatják, mivel most a Napolival sikerült exkluzív partneri szerződést kötniük.

A megállapodás már ebben az évben aktiválódik, ami azt jelenti, hogy a FIFA 22-ben a Napoli név már biztosan nem jelenik meg, így az EA Sports kénytelen lesz módosítani a klub nevét a következő részben. A Juventus esetében nagyobb módosítást hajtottak végre ilyen téren, hiszen őket a Piemonte Calcio néven lehet megtalálni a mostani játékban. Az AS Roma esetében könnyebb dolga van a rajongóknak, hiszen Roma FC-ként könnyen rájuk lehet bukkanni. Az exkluzivitás egyébként az eddig megszokottakhoz hasonló, mivel csak a csapatnévre, a logóra, a mezre és hasonlókra vonatkozik, a játékosok természetesen eredeti nevükkel szerepelnek majd.

Nagy kérdés egyébként, hogy a Konaminak mi a terve a jövőben, mert bár a PES még mindig csak másodikszámú játék ezen a piacon, de nagy dobásra készülnek a fejlesztők, hiszen a legutóbbi rész után csak egy frissítést adtak ki. A valódi fejlesztés a PES 2021-gyel érkezik majd, és mivel azt mondták nem is oly régen, hogy teljes gőzzel erre fókuszálnak majd, elképzelhető a teljes ráncfelvarrás a sorozatot illetően. A FIFA-nak még az is lehet, hogy fel kell kötnie azt a bizonyos nadrágot, és jó lenne ha az EA is észbekapna, aztán valami komolyabb fejlesztéssel állna elő a FIFA 22 kapcsán, szóval ez a harc a két cég között leginkább a játékosoknak kedvezhet majd.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!