Az új FIFA 21 frissítés extra kozmetikai cuccokat hozott, melyek meg lehet vásárolni

Az új FIFA 21 frissítés extra kozmetikai cuccokat hozott, melyek meg lehet vásárolni

Az EA Sports megtalálta az új formáját, hogy még több loot boxot lehessen beszerezni a játékban. Persze itt ezek csomagok formájában valósul meg, de a loot box mechanika teljesen egyértelmű.

Nehéz elkezdeni ezen sorokat, mert leginkább a rajongók hada azt várná, hogy a játékélményt és a mechanikát csiszolná a cég, ehelyett azonban egy új megoldással álltak elő, ami a piacot érinti. A május elsejei frissítés ugyanis egy adag olyan kozmetikai cuccot hozott, melyeket a játékon belüli valutáért vagy valódi pénzért lehet megvásárolni. Emiatt nem kell csodálkozni, hogy az Ultimate Teamben egy új menüpont, a Stadium fül is létrejött. Itt lehet bevásárolni a tifókból, stadion témákból, valamint új hazai és idegenbeli mezekből. Van lehetőség egy csomagban is beszerezni mindet, ha valaki nem akar külön válogatni.

Az update kapcsán azonban számos kérdés merül fel. Az első az árazás, és a költési opció. Egy tifo 150 FIFA Pontért vásárolható meg, a stadion témá 200 FIFA pontért megy, míg a mezeket 300 FIFA pontban határozták meg. A mindent magában foglaló csomag 700 FIFA Pont.

Alternatív megoldásként persze be lehet szerezni ezeket az elemeket FUT érmékből is, de azért az rögtön feltűnik, hogy a termékek egy kissé túlárazottak. Egyetlen tifo 11 500 FUT coinba kerül. Ha figyelembe vesszük a prémium gold csomag árát - 150 FIFA Pont vagy 7500 coin -, akkor ez bizony elég drága mulatság. A többiről már nem is beszélve, a teljes készletet magában foglaló pack 60 ezer coin, ami egészen elképesztő, hiszen nem is kap olyan nagyon tuti cuccokat az ember.

Ezeket a tárgyakat egyébként el lehet adni a FUT piacon is, tehát ennyi előnyük mindenképpen van. Fontos megjegyzés még, hogy a FUT store-ból csak egy-egy csomagot lehet beszerezni. Miután ez megtörtént az adott tétel már nem jelenik meg a storeban az adott játékos számára.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked bejön az új ötlete az EA-nek?

  • 14 %
  • 29 %
  • 57 %