LoL: Őrületes izgalmak után francia bajnokot avattak az EU Mastersen

LoL: Őrületes izgalmak után francia bajnokot avattak az EU Mastersen

Hatalmasat menetelt a BT Excel a rájátszásban, azonban a Karmine Corp megállította őket a fináléban.

A papírforma beigazolódott az EU Masters 2021-es tavaszi döntőjében, azonban a mutatott játék alapján hajszálon múlt, hogy nem az esélytelenebbnek tartott csapat kaparintotta meg a trófeát. A BT Excel és a Karmine Corp a "D" csoportból jutott tovább, hogy a fináléban újra összecsapjanak.

Karmine Corp vs BT Excel (3-1)

Rögtön az első felvonásban sikerült Oromééknak meglepni a francia bajnokot, egy pazar visszajövetel után bedöntötték Sakenék Nexusát. A folytatásban pattanásig feszültek az idegek, közel 50 percig tartott a második összecsapás, amelyen 17 torony és 3 inhibitor dőlt be, valamint elhoztak a csapatok 7 sárkányt és 3 Baron Nashort. Hiába játszott bombaformában a BT Excel, xMatty Apheliosa és Saken Corkija túl nagy falatnak bizonyult. A harmadik körben "csak" 32 percig harcoltak egymással a felek, ezúttal Cinkrof Udyrja tudott előlépni. Az utolsó mérkőzésen xMatty és Saken lejátszotta a Szurdokból Hatrixxet és Deadlyt, hiába Orome fantasztikus Kennen játéka, nem tudta elkerülni az NLC bajnoka az elkerülhetetlent. 2020 tavasza után ismét francia bajnokot koronáztak meg az EU Mastersen, a Karmine Corp mindössze két vesztes pályával a háta mögött felért a csúcsra.

A Karmine Corp a bajnoki címmel bezsebelt 40 000 eurót, valamint jó eséllyel pályázhatnak a legjobb játékosaik az LEC-ben szabaddá váló helyekre. Saken és xMatty kimagasló teljesítményt nyújtott az egész tornán, de a mindössze 19 éves felső ösvényes, Adam előtt is hatalmas karrier állhat. Jelenleg Cinkrofnak, Sakennek és Adamnek 2022 novemberéig, xMattynek és Targamasnak 2021 novemberéig élő szerződése van a KC-vel. Ez nem jelenthet akadályt az LEC szervezeteknek, a kivásárlás lehetőségével többször éltek már a múltban.

Töltsd ki az éves magyar e-sportkutatást és nyerj értékes ajándékot! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!