LoL: Így szerezhetsz killeket, miután meghaltál

LoL: Így szerezhetsz killeket, miután meghaltál

A gyors reflexeknek hála, a halálból is vissza lehet nyúlni a killekért.

Bizonyára előfordult már veletek, hogy minimális életerővel hagytátok ott a potenciális áldozatotokat, miközben a képernyőtök beszürkölt. Ebben az esetben csak abban lehet bízni, hogy a szövetségesek valahogy befejezik a killt, így legalább egy támogatással gazdagodhattok. Van azonban egy módszer arra a League of Legendsben, hogy a halálból visszanyúljatok és magatokkal rántsátok a célpontot.

A fenti klipben látható, hogy Master Yi elnyomta az Ignite-ot Rengarra, azonban belehalt az akcióba. A halál után gyorsan vásárolt egy Collectort, amelynek passzív képessége aktiválódott, így az alacsony életerővel sétáló Rengarra lesújtott a Halál kaszája egy Gyűjtő formájában.

Collector

A Gyűjtő kifejezetten jó tárgy a burst sebzéssel rendelkező orgyilkosokra, valamint az ADC-kre. Master Yi a kettőnek valahol a határán mozog, ettől függetlenül érdemes rá megvásárolni. A legendás tárgy passzívja kivégzi az ellenséges hősöket, ha azok életereje a maximális HP 5%-a alá zuhan. A halállal ez a passzív nem kapcsol ki, vagyis ha van pénz a zsebben, akkor ezt a trükköt mindenképp használjátok ki. Miután behúztátok a killt, akár vissza is vonhatjátok a Collector megvásárlását, a teljes vételárat visszakapjátok a kereskedőtől.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te ismerted ezt a Collector-trükköt?