LoL: Boldog  22. születésnapot Subicz

LoL: Boldog 22. születésnapot Subicz "Bluerzor" Dániel!

Magyarország legeredményesebb dzsungelese 22 gyertyát fújhat el a születésnapi tortáján.

Többszörös Év E-sportolója díj tulajdonosa, Magyar Elit Bajnokság győztes, francia liga bajnok, spanyol liga bronzérmes és K&H MNEB S2 Warmup Cup első helyezett. Subicz "Bluerzor" Dániel eredményei önmagukért beszélnek, Vizicsacsi visszavonulása óta ő tekinthető az első számú magyar League of Legends játékosnak, akinek komoly esélyei vannak arra, hogy bekerüljön az LEC-be. A még mindig szemtelenül fiatal idéző 22. születésnapját ünnepli!

A karrierje a Team Horizon Reapers csapatában indult el, hogy a MEB S1 bajnoki címével a zsebében meghódítsa Nyugat-Európát. Legszebb éveit a GamersOrigin klubjánál töltötte el, akikkel számos nemzetközi versenyt nyert meg 2017-ben, majd 2019-ben és 2020-ban felért Franciaroszág csúcsára több alkalommal. Első pentakilljét az EU Masters 2020-as EU Masters nyári szezonjában szerezte, Gravesszel egyszemélyes hadseregként gázolt át az Intrepid Foxos ellenfelein.

Jelenleg Bluerzor a Team BDS csapatát erősíti, akikkel parádésan kezdték az LFL 2021-es tavaszi szezonját, azonban a hajrá nem jött ki jól. Hosszú idő után először nézhette a kanapéról az EU Masters küzdelmeit, hiába játszott fantasztikusan az alapszakaszban. A nyári split már nincs messze, a magyar dzsungeles előtt újra ott lesz a lehetőség, hogy bevésse nevét a LoL történelemkönyvébe. Nidalee, Graves és Lee Sin választásaitól rettegnek az ellenfelek, de bármikor képes valami váratlant előhúzni a kalapból.

22. születésnapján jó egészséget és feltöltődést kívánunk Bluerzornak minden magyar LoL-os és az Esport1 szerkesztőségének nevében!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!