LoL: Már 175 RP-ért vásárolhattok skint az egyik legnépszerűbb hőshöz

LoL: Már 175 RP-ért vásárolhattok skint az egyik legnépszerűbb hőshöz

Elérkezett a fürdőruhaszezon, számos Pool Party skin vár rátok kedvezményes áron.

Az elmúlt héten a Battle Queen Katarina nevével adták el az akciós hőskinézeteket, ezúttal a Pool Party család, valamint egy 175 RP-s skin csábíthatja vásárlásra az idézőket. A Riot Games próbál kedvezni azoknak a játékosoknak, akik nem szeretnének sokat költeni a League of Legendsre, nekik lehetnek jó választások az 500 RP alatti kinézetek. Legendary skin most nem került fel a listára, cserében jó pár epikus kategóriába sorolt tartalom vár rátok.

A leértékelt hősök között találhattok supportot, topost, dzsungelest és midest is, ADC-nek inkább ne hozzátok be egyiket sem.

  • Alistar - 263 RP (-55%)
  • Ivern - 438 RP (-55%)
  • Quinn - 352 RP (-60%)
  • Rek'Sai - 390 RP (-55%)
  • Rumble - 440 RP (-50%)

Alistar sokadvirágzását éli, a hatalmas tank kiváló választás Rellbe, aki még mindig a legnépszerűbb supportnak tekinthető. Ivern, Rek'Sai nem sok vizet zavar jelenleg, bár mindketten bevethetőek a dzsungelben "cheese pickként". Quinn Renekton counterekét okozhat meglepetést, Rumble a flexibilitása miatt (top, mid, jungle) lehet jó választás a nehéz helyzetek megoldására.

Az alábbi képre kattintva mind a 15 heti akciós LoL hőskinézetet megtalálod pontos árral és a kedvezmény mértékével!

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!