Nem Haalandó hibázni, a dortmundi lett április legjobbja a Bundesligában

Erling Haaland a futball igazi gyöngyszeme, és ezt hónapról hónapra bizonyítja. Most egy új kártyát is kapott, de mégsem ez a legjobb a játékban neki.

A FIFA-sorozatot illetően a norvég játékos először a 18-ban tűnt fel, de akkor még csak egy bronz lapja volt, és ki gondolta volna, hogy az 58-as értékelésű labdarúgóból egy napon az egyik legnagyobb reménység bontakozik ki. Az elmúlt néhány évben ez a fiatalember bebizonyította, hogy elképesztő tehetséges lapul benne, és nem fél használni.

A Dortmund futballistája a legnagyobb klubok kívánságlistájának élén szerepel, nem is véletlenül, sorra ontja a gólokat, és most is a Bundesliga legjobbjának választották. Ebben a szezonban eddig minden kiírást figyelembe véve 38 mérkőzésen lépett pályára és 37 találatot jegyzett, és a legutóbbi hónapban 5 meccs alatt négyszer volt eredményes, valamint egy gólpasszt is kiosztott. A Werder Bremen és a Wolfsburg ellen duplázni tudott. Ennek apropóján az EA Sports megajándékozta egy 91-es kártyával. Viszont egy minimálisan a Headliners verziója jobbnak mondható, de azért így sem kell panaszkodnia az értékek láttán.

Haaland megszerzéséhez négy csapatot kell összerakni, és a FUTBIN szerint ezek nagyjából 300 és 330 ezer coinból kihozhatóak, tehát annyira nem mondható drágának, a kérdés viszont az, hogy vajon kinek a csapatába férne még el ez a kártya. Elvileg PS5-ön a legolcsóbb, míg PC-n kell érte a legtöbbet kicsengetni.

Nektek bejön a kártyája?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.