LoL: ShowMaker és Perkz összecsapásával startol ma a 2021-es MSI

Tizenegy csapat, de csak egyetlen győztes: ma elrajtol a 2021-es MSI.

Elérkezett az a nap, amire a League of Legends e-sportrajongói már több, mint egy éve vártak. 2020-ban nem rendezték meg az MSI-t a járványhelyzet miatt, azonban most nincs akadálya, hogy a legnagyobb régiók bajnokait összeeresszék az Idézők Szurdokában. A 2021-es Mid-Season Invitational nyitómérkőzésén az NA LCS tavaszi szezonjának győztese és a regnáló világbajnok méri össze erejét, vagyis Perkz és ShowMaker megmutathatja, hogy mennyire ismeri a 11.9-es metát.

MSI első nap menetrend

15:00 - DWG KIA vs Cloud9

16:00 - Gillette Infinity vs DetonatioN FocusMe

17:00 - Royal Never Give Up vs Pentanet.GG

18:00 - Pentanet.GG vs Unicorns of Love

19:00 - fastPay Wildcats vs paiN Gaming

20:00 - MAD Lions vs PSG Talon

A nyitómeccset és a zárófordulót érdemes mindenképp követni, ugyanis a szakértők szerint ez a négy együttes képviseli a legnagyobb erőt a mezőnyben. Sosem szabad leírni a Unicorns of Love-ot, akik megnyerték ismételten az orosz ligát, valamint tavaly beverekedték magukat a Worlds csoportköreibe. A kínai bajnoknak egy könnyebb ellenfél jutott az első körben, GALA vezetésével az RNG megmutathatja a Pentanet.GG ellen, hogy számukra csak az első hely elfogadható.

Hivatalos magyar közvetítés nem lesz az MSI küzdelmeiről, a lolesports.com oldalán azonban dropok várnak az egész torna ideje alatt, érdemes ott nézni a meccseket.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted melyik csapat nyeri a nyitómeccset?

Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.