LoL: Megváltoztatja a Riot Games az egyik support passzívját

A Riot Games elárulta, hogy már tesztelik a Sona változtatásokat, amelyek hamarosan az éles szereverkre is megérkezhetnek.

Vannak olyan karakterek a League of Legendsben, amelyek csak rövid ideig tudnak megragadni a metában, aztán gyorsan helyreteszik őket a fejlesztők. Ebbe a csoportba tartozik Sona, aki az alsó ösvényen Luxsszal, valamint szóló ösvényeken egyaránt jól teljesített néhány patchen keresztül, majd eltűnt a süllyesztőben. A Riot Games szeretné kicsit felrázni a hőst, ezért már tesztelik azokat a változtatásokat, amelyek a nyár folyamán élesedhetnek.

Milyen változtatásokat kaphat Sona a nyár folyamán?

Óriási átalakításokra, reworkre és VGU-ra nem érdemes számítani. Nem egy "major" frissítésről van szó, hanem egy olyan csomagról, amelyek játszhatóvá teszik a sűrű support mezőnyben. Sona legnagyobb problémája, hogy megjelent Seraphine, aki hasonló kittel rendelkezik, azonban sokkal hatékonyabban működik a csapatharcokra, vagy pajzsolásra épülő összeállításokban.

A passzívra kihegyezett módosítások miatt vizuális frissítéseket eszközölnek majd, de ezektől nem érdemes azt várni, hogy egy teljesen kicserélődött Sonát kaptok a nyár vége felé. Jelenleg a karakter 50% körüli győzelmi arányt képes felmutatni, népszerűsége azonban az 1%-ot sem éri el a Solo/Duo meccseken.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.