18

Elmúltál már 18 éves?


/

A Békéscsabai E-sport Egyesület a másodikra, a Lenovo Legion Honvéd csak az első győzelemre hajt ma este

Mit gondoltok, megőrzi első helyét a nap végére a BEE?

Nyolc csapat lépett szerverre az első fordulóban, négy nyitómeccset játszottak le az alakulatok, melyek után jelenleg a Békéscsabai E-sport Egyesület vezeti Magyarország első felelős ligarendszerű CS:GO tornájának tabelláját. Nyugodtak persze nem lehetnek, a bajnokság legelején járunk még és ott vannak szorosan mögöttük a többiek is.

Este újabb TippmixPro CS:GO Masters mérkőzéseken izgulhatunk majd, amik után egy fokkal már tisztább képet kaphatunk a tabella valódi sorrendjéről. A BEE a remek köraránya miatt vezet, de ugyanúgy 3 pontot gyűjtött hétfőn a BP5, az iTHR és a Plague is.

Gubiéknak több forgatókönyv is a rendelkezésükre áll a vezetésük megőrzéséhez, de ezek mindegyikének az az első lépése, hogy legyőzzék ma este a Team Plague ötösét, ami koránt sem tűnik egyszerűnek. Hétfőn a legszorosabb meccset játszották gevvéék az IAS ellen, amit bár megnyertek végül 16-12-re, az látható volt, hogy vannak még hibák a játékukban. Különösen a CT oldaluk tűnt verhetőnek, csaknem sikerült kiegyenlítenie az IAS csapatának is ellenük.

A nap mérkőzése két korszak összecsapásának is tekinthető. A PLG csapatában több a hazai CS:GO veterán, akik rengeteg tapasztalatot gyűjtöttek már az évek alatt és ezt kamatoztatni is tudják a meccseken, ellenben a BEE térfelén a fiatalos lendület, a sokszor talán precízebb játék lehet az igazi ütőlap. 

Ezt a mérkőzést a 2. forduló lezárásaként láthatjuk majd ma este, előtte viszont szerverre lépnek még az Spirit, a Budapest Five, a Linkdown, a WiLD, a Honvéd és az iTHR játékosai is. Kora este, 18 órától kezdődik a TippmixPro CS:GO Masters 2. fordulója az esport1tv-n, ahol ezúttal Leskisson, SPRAY, Shane és SpeeDy társaságában szurkolhattok majd hazánk legjobb CS:GO csapatainak.

Ha szeretnél többet megtudni a TippmixPro és az e-sport kapcsolatáról, akkor kattints ide!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.