18

Elmúltál már 18 éves?


/

5 körnél többet még senki sem nyert a BP5 és a BEE ellen sem

Egyre jobban formálódik a mezőny.

A Budapest Five előnyére valószínűleg sokan fogadtak volna előzetesen, már 2020-ban látható volt, hogy torzsiék játéka mindig minimum egy, de legtöbbször több lépéssel a hazai vetélytársak előtt jár. Így van ez most is, a TippmixPro CS:GO Masters második fordulójában is könnyedén nyertek Kamionék, de most már van még egy ötös, akik ugyanilyen szép eredményeket gyűjtenek.

Nem más, mint a BEE, a Békéscsabai E-sport Egyesület. Tegnap azt gondoltuk, hogy a Team Plague veteránjai, a sok éves tapasztalat és a nyers aim, majd megfogja őket és egy szoros, izgalmas, feszült meccset látunk, ehhez képest gubiék nem sok teret engedtek rmLéknek. Furcsamód ez volt a forduló egyetlen Mirage-a, ez is véget ért 20 kör alatt. Nem sokat gondolkodott a BEE, hagytak három kört ellenfelüknek az első félidőben, egyet a másodikban, de összességében a teljes meccset uralták, 16-4-re nyerték azt meg. A BP5 most egy fokkal jobb köraránnyal, 16-2-re nyerte meg a saját meccsét az IAS ellen, így átvették a vezetést a tabellán.

Az egyre jobban kialakuló középmezőnyben szorosabb, izgalmasabb meccsek voltak. A WiLD csapata az, ami nagyon szenved. Hétfőn a BEE ellen szinte labdába sem rúgtak és tegnap is úgy tűnt, hogy a Linkdown simán lenyomja őket. Négy kört tudtak csak bevédeni Inferno CT oldalán. Tishlerék védekező játéka azonban már másodjára bizonyult sebezhetőnek, nyertes pisztolykör után szépen elkezdett felzárkózni a WiLD, de nem eléggé. Közepes force vásárlások ellen is kört veszítettek, így ha nehezen is, de 11-4 után már összekalapozta a győzelmet a Linkdown, 16-12-re nyertek végül Tishlerék.

Megszerezte első pontjait a Honvéd is, akik tegnap az iTHR ellen léptek szerverre. Meglepetésre, ez a meccs sem Mirage-on volt, helyette Overpassra mentek a csapatok, ahol a támadó térfélen kezdő iTHR stabil köröket tudott nyerni és a 9-6-os félidő is jó részeredmény volt számukra. A gondok náluk is a CT körökkel vannak. Megnyerték ugyan a második pisztolykört, de az LLH azonnal visszaforce-olt és zsinórban 8 megnyert körrel át is vették a vezetést. Néhány kört még be tudott ugyan húzni az iTHR, de a győzelemhez ez kevés volt, a Honvéd gyönyörű comebackkel, 16-14-re nyerte meg a meccset.

A középmezőny egyre izgalmasabbnak tűnik, 4 csapat is rendkívül közel van egymáshoz, nem csak a tabellán, de a szerveren mutatott játékban is. A WiLD és az IAS vannak jelenleg lemaradva, de még mindig csak két forduló ment le.

A szezon eleji kérdésünket pedig pontosítanánk. Akkor arra próbáltunk rájönni, hogy melyik csapat verheti majd meg a Budapest Five ötösét, most már inkább az a kérdés, hogy melyik csapat verheti meg a Budapest Five és a Békéscsabai E-sport Egyesület ötösét?

Ha szeretnél többet megtudni a TippmixPro és az e-sport kapcsolatáról, akkor kattints ide!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.