LoL: Legnagyobb nyertesei a 11.9-es frissítésnek

LoL: Legnagyobb nyertesei a 11.9-es frissítésnek

Egy régi ismerős visszatért a League of Legends kompetitív metájába.

Azzal mindenki tisztában van, hogy normál mérkőzéseken a Teemo jungle és AD Thresh top teljesen hétköznapi jelenségnek számít. Ezekkel a furcsa pickekkel a Riot Games egyáltalán nem foglalkozik, amikor a játékegyensúlyt próbálja megteremteni. Vannak azonban olyan hősök, amelyek bár furcsának tűnnek, mindenképp számolni kell velük akár a legmagasabb szinteken is. Tökéletes példa erre a Karthus bot és a Morgana jungle, amely többször előtérbe került akár az EU Masters, akár a K&H MN3B meccsein. A 11.9-es patchben a 2021-es MSI-t készítette elő a Riot, ezért főleg a profik által használt karakterek kaptak nagyobb fókuszt. Az alábbi listában azokat a hősöket találjátok meg, amelyek győzelmi arányai a legnagyobb javuláson mentek át a jelenlegi frissítésben érkezett buffoknak köszönhetően.

Sett

Plusz sebzést kapott a hős a Haymakerre (W), egyből elkezdték használni a felső ösvényen. A népszerűsége megduplázódott, a győzelmi aránya 1,61%-kal növekedett.

Kindred

Még mindig nem az igazi, de legalább már a játszható kategóriába került, ha kifejezetten a dzsungeleseket vizsgáljátok. Népszerűsége és győzelmi aránya alapján van még hova fejlődnie, de jó irányba halad.

Trundle

Trundle legnagyobb problémája, hogy nincs tank meta a jungle-ben, így magában a Trollkirály nem ér sokat. Támogatóként nagyon gyenge, a dzsungelben átlagosan teljesít.

Shen

A Redemption build Challengerben szépen teljesít, de a klasszikus Titanic Hydra + Sunfire Aegis is jól működik rajta. A bónusz pajzs, amit a Stand Unite (R) elnyomásával rá tud pakolni a szövetségesekre rengeteget számít. 53% feletti győzelmi aránya mutatja, hogy komolyan kell venni minden alkalommal, ha kiválasztásra kerül.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted Shen játszható más szerepben, vagy csak topon?