Újabb FIFA 21 Squad Battles glitchet fedeztek fel az ICON Swaps 3 alatt

Újabb FIFA 21 Squad Battles glitchet fedeztek fel az ICON Swaps 3 alatt

Erre már nehéz mit mondani, és kicsit olybá tűnik, hogy az EA is elengedte a FIFA kezét ebben az évben, ennyi hiba nem lehet a véletlen műve.

Persze igyekeznek a fejlesztők minél több frissítést kiadni, és a nagyobb galibákat is eltünteni, de a megjelenés után eltelt több, mint félév után is nagyon bosszantó hiba jelenségek ütik fel a fejüket a FIFA 21-ben. Így nem véletlen, hogy egyeseknek kicsit félkész termékként hat a játék. Mindesetre, amikor már azt hittük, hogy nem lesz újabb borzadály, ismét felütötte a fejét egy programhiba a Squad Battles-ben. Ez azért is idegesítő, mert nagyon sok játékos igyekszik végigtolni ezeket a meccseket, hiszen a jutalomért időnként azért megéri. Most az Icon Swap 3 promó alatt találtak egy módot, amivel sima győzelmet lehet aratni. Alapból ez kicsit szétcseszi a gameplayt, de a játékosok mégis szeretik, hiszen ilyenkor elég egy gól megszerzesé, majd az adott meccsre le is lehet rakni a kontrollert.

A múltban a rajongók már számos módszert találtak arra, hogy teljes mértékben összezavarják a Mesterséges intelligenciát az Ultimate Team egyjátékos játékmódjában, így az nem is próbált meg labdát szerezni, tehát gond nélkül meg lehet verni. Most egy újabb videó került fel a netre, ami bemutatja a FIFA 21 gyermekbetegségét:

Elvileg néhány egyszerű lépésből elérhet az MI kicselezése, és már jöhetnek is a könnyed sikerek.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!