LoL: Support Senna és top tank tárgyváltoztatások érkeznek a következő frissítésben

LoL: Support Senna és top tank tárgyváltoztatások érkeznek a következő frissítésben

Két hét múlva érkezik az új LoL patch, de már itt vannak az első tervek.

Alig jött ki a 11.10-es League of Legends frissítés, a játékegyensúlyért felelős csapat már a következő patchen dolgozik. Jeevon Sidhu, az egyik vezető game designer elárulta, hogy mely hősök lehetnek érintettek a két hét múlva élesedő változtatásokban.

11.11-es LoL patch support Senna változtatások tervei

A Riot Games elégedetlen azzal, hogy minden egyes támogató Senna kizárólag Frostfire Gauntletet vásárol a jelenlegi metában. A jövőben szeretnék változtatosabbá tenni ebben a szerepkörben a hős, ezért megpróbálják úgy alakítani a hőst, hogy a Lethalitys és AP-s itemek lehetőségként felmerüljenek minden játékosnál. A tapasztalatok és statisztikák alapján a Grasp + Frostfire kombó miatt nem éri meg mást építeni támogató szerepben, bár még néha lehet találkozni Glacial + Kraken Slayerrel, ami szintén működhet bizonyos szituációkban.

11.11-es LoL patch top tank változtatások tervei

A felső ösvényen hiányolja a Riot a diverzitást, ami a második befejezett tárgyakkal kapcsolatban merült fel problémaként. Jelen körülmények között a Bramble Vest -> mitikus tárgy -> Thornmail vonalon mozog szinte az összes tank, de hamarosan jöhetnek az alternatívák. Sidhu szerint a Warden's Mail, Frozen Heart és Warmog's Armor kaphat olyan buffokat, amelyek miatt megérheti majd ezeket előnyben részesíteni a Thornmaillel szemben.

A 11.11-es League of Legends frissítés május 26-án szerdán élesedik a szervereken, addig a PBE-n tesztelhetitek a potenciális módosításokat.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted melyik a jobb support Senna build?

League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.