LoL: Yone és Yasuo mainként is lehet valaki a legjobb Solo Queue játékos

Vannak olyan játékosok, akik 0-10-nél scale-elnek be Yonéval/Yasuóval és van I am Sobek.

Egy rossz szériának köszönhetően már nem Duckyy uwu, a LvL Up Esport támogatója az EUNE szerver legjobb játékosa. Az első helyet elbitorolta a magyar sráctól I am Sobek, aki Yonéval, Yasuóval és Ekkóval pusztítja az előtte felsorakozó ellenséget. Hiába nem szeretik sokan, ha a csapattársuk instapickeli a legendás testvérpárt, a rank #1 Challenger rácáfol ezekre a rossz tapasztalatokra.

I am Sobek, az EUNE top 1

Egy valódi veteránról van szó I am Sobek személyében, aki már hosszú évek óta nyúzza a League of Legendset. S9-ben elérte a Mastert, S10-ben a Challengert, de idén még eggyel nagyobb fokozatra kapcsolt. 175 lejátszott mérkőzéssel a háta mögött 1435 LP-vel rendelkezik jelenleg, a 60%-os győzelmi arány megmutatja, hogy minden mérkőzésen rettegni kell tőle. Yonéval 63%-os, Yasuóval 73%-os win rate-et tud felmutatni, a tesókat minden alkalommal a középső ösvényre pickeli. Másodlagos szerepköre a dzsungel, általában Kaynnel és Ekkóval próbálkozik minél több LP-t farmolni.

Idézői képességek tekintetében nem okoz meglepetést, a carrypotenciállal bíró hősökhöz mindig Flash + Ignite a recept I am Sobeknél. Az EUNE Kihívói közül az első 10-ben két K&H MN3B játékossal találkozhattok. A már korábban említett Duckyy uwu jelenleg a dobogó második fokán áll support mainként, a Team Plague felső ösvényese, Coatpustmain a 6. legtöbb LP-vel rendelkezik ezen a szerveren.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te voltál már valaha Challenger Solo/Duóban?