18

Elmúltál már 18 éves?


/
Az alapszakasz legizgalmasabbnak ígérkező meccsével folytatódik a TippmixPro CS:GO Masters

Az alapszakasz legizgalmasabbnak ígérkező meccsével folytatódik a TippmixPro CS:GO Masters

Jön a sokak által leginkább várt BEE vs BP5 összecsapás!

Három fordulón vagyunk túl a TippmixPro CS:GO Masters, Magyarország első felelős CS:GO bajnokságának alapszakaszában, két csapat pedig még őrzi a veretlenségét. Nem kell életünk szerencséje, hogy eltaláljuk melyik két ötös volt eddig a legjobb, a Budapest Five és a Békéscsabai E-sport Egyesület sem talált még legyőzőre.

Ma este azonban ez biztosan megváltozik. A tabella két éllovasa ugyanis egymás ellen mérkőzik meg, innentől már csak egy veretlen csapat maradhat. Hogy melyik lesz az, azt szinte lehetetlen megjósolni. Persze a papírforma a Budapest Five csapatát favorizálja és tegnap is láthattuk, hogy mennyire jó formában játszanak a BLAST Rising versenyén is.

A Békéscsabai E-sport Egyesületet azonban nem szabad lebecsülni. Többen is beleestek ebbe a hibába tavaly az MNEB 2. szezonjában és gyűjtött is a BEE néhány szép győzelmet. Azóta csak még erősebbek lettek és nemrég a TippmixPro Magyar E-sport Fesztivál döntőjében is megszorongatták torzsiékat. Néhány apró hibán ment el Mirage, pedig ha az a pálya meg lett volna a BEE számára, teljesen másként is alakulhatott volna a meccs. Itt az ideje a visszavágónak, ma este megmutathatja a BEE, hogy mire képes és persze a BP5 is bizonyíthatja, hogy ők a legjobbak Magyarországon.

A TippmixPro CS:GO Masters 4. fordulójának menetrendje:

  • 19:00 - Illés Akadémia Spirit vs WiLD MultiGaming
  • 20:00 - Békéscsabai E-sport Egyesület vs Budapest Five
  • 21:00 - iPon Team Horizon Reapers vs Team Plague
  • 22:00 - Linkdown vs Lenovo Legion Honvéd

A meccseket élőben követhetitek majd az esport1tv Twitch csatornán vagy az Esport1 beépített felületén, ahol persze az Esport1 pontokat is tovább farmolhatjátok.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!