Lingard élete formájában, őt választották április legjobbjának a PL-ben

Lingard élete formájában, őt választották április legjobbjának a PL-ben

A Manchester Unitedtől a West Hamnek kölcsönadott Jesse Lingard lett április legjobbja, nem is akármilyen teljesítménnyel.

Az adott hónapban szenzációsan futballozott az angol támadó, ugyanis a négy lejátszott mérkőzéséből három alkalommal is gólt szerzett. Betalált a Wolverhamptonnak, és Newcastlenek, valamint duplázott a Leicester City ellen. Külön érdekesség, hogy a Wolvesnak lőtt találatát a hónap legszebbjének választották.

A február harmadikai váltását követően ő a második legjobb játékos a Premier Leagueben, abban a tekintetben, hogy hány gólban volt benne ez időszak alatt. 12-szer is benne volt valamilyen formában ezekben a találatokban, kilencszer ő maga juttatta a labdát a hálóba, és háromszor kiszolgálta a társait. Ebben a mutatóban csak Kelechi Iheanacho a jobb nála (11 gól és 2 assziszt).

Ennek apropóján kapott egy 87-es lapot, ami a FIFA 21-ben a negyedik lapja. Az alap gold mellett eddig kétszer volt a hét legjobbja is. Az OVR Rating alapján ez a kártyája a FIFA-sorozatban a második legjobb, mivel ennél erősebbet csak a FIFA 18-ban kapott egyszer, akkor 91-es értékkel ruházták fel. Aki esetleg Premier Leagues együttest épít az tehet vele egy próbát, mert nem tűnik rossznak Lingard új verziója. A 28 éves játékost az előző két hónapban - február és március - szintén jelölték már a Player of the Month díjra, harmadjára viszont már megkapta, ami nem véletlen, mivel saját bevállasa szerint élete legjobb formájában játszik az utóbbi időben.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!