Hirdetés

LoL: Visszatérhetnek a magyarok az EBL-be?

Az ínséges időknek itt lehet a vége, a pletykák szerint ismét a nemzetközi mezőnyben szurkolhattok egy magyar játékosokból álló csapatnak.

Hirdetés

Aki követi az Esports Balkan League-et, azt meglepetésként érhette, hogy az utóbbi szezonokban egyetlen magyar csapat sem harcolt a régió legnagyobb bajnokságában. A Kelet-Közép Európához tartozó League of Legends szervezetek számára ugródeszkát jelenthet az EBL, ugyanis a legjobbak az EU Mastersre jutnak ki. Hat szezonon keresztül legalább egy klub mindig képviselte Magyarországot, azonban a hetedik és nyolcadik kiírásban erre nem került sor. Most egy rejtélyes bejegyzés utalhat arra, hogy elérkezett a változás szele.

A bejegyzés megosztója nem volt más, mint Renfred, a KMK Esports GM-je. Nem mellesleg neki köszönhető, hogy folyamatosan frissülő Leaguepedia oldallal rendelkezik a K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság League of Legends versenye már második szezon óta.

A posztból nem derül ki, hogy pontosan mi lehet majd a magyarok szerepe az EBL-ben, ugyanis a kilencedik szezonra a bejutási rendszert megváltoztatta a Fortuna Esports. Remélhetőleg hamarosan jön egy újabb pletyka, esetleg a hivatalos bejelentés arról, hogy magyar csapatnak, esetleg magyar játékosokból álló, de külföldi szervezetn mérkőzésein izgulhattok az S9-ben.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Te szoktad követni az EBL meccseket?

Hirdetés
Hirdetés
4 db hozzászólás
 • Komojtalan 6 hónapja
  Szerintem a verseny utáni takarítást nyertük meg egy közbeszerzésen. Amilyen körülmények vannak a magyar csapatoknál esély 0. Eddig csak havonta változtak a csapatok, az utóbbi időben hetente.
  0 0 Válasz
  • Wanbyok 6 hónapja Komojtalan
   Esély 0 : https://twitter.com/x25Esports/status/1394319839641079810
   0 0 Válasz
 • DrSynclear 6 hónapja
  Bg
  0 1 Válasz
 • esox9 5 hónapja
  gg
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés