Ezekből a játékosokból állította össze Ronaldo a Squad Battles csapatát

Ezekből a játékosokból állította össze Ronaldo a Squad Battles csapatát

A brazil Fenomeno nem fukarkodott, tényleg a legjobbakból igyekezett kiállítani egy kezdőt, hogy megnehezítse a játékosok dolgát.

A FIFA 21 Ultimate Teamben nem először fordul elő, hogy egy ismertebb névre bízzák azt, hogy összerakjon egy csapatot, amit aztán a közösség tagjai kihívhatnak a Squad Battles keretein belül. Most egy nem akármilyen személy szemezgetett a kártyák között, a brazil Ronaldonak volt lehetősége összeállítania a legerősebb keretét. A kétszeres világbajnok, aki sokak szerint minden idők legjobb csatára is egyben, nem is fukarkodott, és egy praktikus kis teamet rakott össze.

A csapatában egyébként öt honfitársa kapott helyet, a kapuban Ederson került, miközben a hátvédsor bal oldalán a legendás korábbi csapattársa, Roberto Carlos figyelhető meg. Rajtuk kívül pedig a támadószekcióban van brazil, Pelé és Neymar személyében, és természetesen magát sem hagyhatta ki. A jelenkor két legnagyobb ikonja, Messi és Cristiano Ronaldo is ott van, miközben az utóbbi játékosról már erősen úgy vélekednek egyébként, hogy elhagyja a Juventust a nyáron. És bár mindenkit meg lehet említeni, még rajtuk kívül is csupa kiváló labdarúgót válogatott be a manapság pókerezés közben is feltűnő korábbi sztár. Nem lesz a legegyszerűbb legyőzni ezt a teamet, de az értékes Battle pontokért talán megéri, és mivel az AI irányítja, ezért a legtöbbeknek meg sem fog kottyanni.

Ez a Squad Battles csapat csak limitált ideig lesz bent a FIFA 21-ben.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!