Hardver: Felbukkantak az RTX 3090 Ti első nyomai

Hardver: Felbukkantak az RTX 3090 Ti első nyomai

Jobb nem belegondolni, hogy milyen áron vesztegetik majd, ha egyszer piacra dobják az eddigi legerősebb RTX videokártyát.

Felbukkant a ZOTAC FireStorm overclocker alkalmazásban egy olyan videokártya, amelyről a legtöbb bányász és gamer csak álmodozik. AZ NVIDIA GeForce RTX 3090 Ti a valaha volt legerősebb asztali PC-kbe építhető, általános felhasználásra készült grafikus kártya lehet, ami valaha lekerült a szalagról. A különleges felfedezést a Japanese PC Mania oldalán köszönhetitek, ők találták meg a fájlok között a rejtélyes képet.

Az RTX 3090 Ti ellen szól, hogy még soha nem említették egyetlen hírben sem a létezését, ami arra utalhat, hogy egyszerűen egy helyettesítő névről (placeholder) van csak szó. Ha mégsem így lenne, akkor elindulhatnak a találgatások, hogy mire lehet képes az RTX 30-as széria új csúcsragadozója. Az NVIDIA egyelőre még nem koncentrál a kommunikációjában az RTX 3090 Ti-ra, egyelőre az RTX 3080 Ti és RTX 3070 Ti modelleket próbálja eladni a potenciális vásárlóknak.

Mindegyik logó 2021. április 21-én készült, amelyek a még meg sem jelent RTX 30-es Ti kártyákhoz kapcsolódnak. Mivel a kisebb teljesítményűek biztosan érkeznek, ezért nem lenne meglepő, ha hamarosan más források is elkezdenék szivárogtani az RTX 3090 Ti-ról az információkat.

Szerintetek mikor jelenhet meg az NVIDIA GeForce RTX 3090 Ti, a potenciálisan legerősebb asztali videokártya?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!