18

Elmúltál már 18 éves?


/
TippmixPro CS:GO Masters: Egyre szorosabb az állás a középmezőnyben is

TippmixPro CS:GO Masters: Egyre szorosabb az állás a középmezőnyben is

Amíg mindenki csak a BP5 és a BEE játékosaira figyel, három csapat szép lassan, de biztosan egyre inkább utoléri a nagyokat.

Négy fordulón át, két hétig tartott a Békéscsabai E-sport Egyesület és a Budapest Five döntetlennek tűnő harca. Végül az Illés Akadémia Spirit pontokat tudott elcsenni a BEE elől, így a BP5 könnyedén átvette a vezetést, igaz előnyük még így is csak 2 pont. Szorosan ott vannak mögöttük azonban a középmezőny csapatai is, akik még bármire képesek lehetnek az alapszakasz során.

A BP5 jelenleg 13 ponttal vezeti a tabellát, 11 ponttal második a BEE, a harmadik helyre pedig 3 csapat is pályázik. 9 pontot gyűjtött eddig a Lenovo Legion Honvéd, az iPon Team Horizon Reapers és a Linkdown is, de persze a jobb köraránynak köszönhetően a 6. forduló előtt az iTHR foglalja el a tabella 3. helyét.

BmGék előtt most ott is van a nagy lehetőség, akár úgy is ráfordulhatnak majd az alapszakasz felét jelentő 7. fordulóra, hogy megelőzik a BEE csapatát és felérnek a BP5 mögé. Ehhez ma el kell verniük a gubiéket, ami nem lesz könnyű, de tekintve az iTHR eddigi meccseit és a BEE hétfői szenvedését, összejöhet a srácoknak.

De nem csak ezért lesz érdekes a mai meccsnap, többek szerint végre megszerezheti első pontjait a WiLD. A csapat eddig 5 vereséget gyűjtött be, de ma az ugyancsak gyengélkedő Plague ellen játszanak majd. Juho persze nagy fegyvertény lehet a PLG-nél, de hétfőn a Linkdown bebizonyította már, hogy nem kell megijedni a finntől sem, hiába borzasztó tehetséges, jó csapatmunkával könnyedén verhető a Team Plague. Kérdés, hogy a WiLD-ban megvan-e az az összhang, ami a mai győzelemhez kell?

a bajnokság jelenlegi állása (forrás: csgomasters.hu)

A TippmixPro CS:GO Masters 6. fordulójának teljes menetrendje:

Ne feledjétek, hogy két aktív nyereményjátékkal is várunk ma benneteket az Esport1TV-n. Egy szerencsés nyertes egy Redragon Surara Pro gamer billentyűzetet nyerhet ma este, de az egész szezonon átívelő Noblechairs EPIC játék kalapjába is bekerül ma valaki.

Ha szeretnél többet megtudni a TippmixPro és az e-sport kapcsolatáról, akkor kattints ide!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!