LoL: Ezekkel a hősökkel nyernek a legtöbbször Bronzban

LoL: Ezekkel a hősökkel nyernek a legtöbbször Bronzban

Alacsonyabb ELO-ban egy szomorú múmia viszi a pálmát.

Nem minden League of Legends játékosból lesz a következő Faker, ennek okai különbözőek lehetnek. Vannak olyanok, akik egyszerűen nem tudnak átlépni a saját árnyékukon és megragadnak alacsonyabb ELO-ban, mások szándékosan nem akarnak feljebb kerülni, hiába van brutális win rate-jük egy-egy hőssel. Az idézők hatalmas tömegei játszanak minden nap rangsorolt meccseket Bronzban, de melyek azok a karakterek, amelyekkel a legtöbb meccset nyerik meg ezen a szinten. Itt van a top 5 győzelmi aránnyal rendelkező hős, akik a legjobban teljesítenek a Bronze ranked összecsapásokon.

5. Braum - 51,87%-os győzelmi arány

Az egyik legtankosabb támogató, aki egyszerre képes megvédeni a lövészét és előlépni kezdeményezőként. A Törhetetlen (E) képes felfogni a beérkező sebzések legnagyobb hányadát akár egy 2v2-ben az alsó ösvényen, akár egy hatalmas csapatharcban. Nem túl nehéz a hős, érdemes kipróbálni, ha még nem tettétek.

4. Anivia - 52,35%-os győzelmi arány

Froggen kedvenc karaktere átesett néhány változáson az elmúlt hónapokban, azonban a control mage-ek között továbbra sem tartozik a legnépszerűbbek közé. Korai szakaszban sebezhető, ahogy telik az idő, úgy lesz egyre tankosabb és erősebb. Nehéz, de hatékony, a középső ösvényen kívül azonban nem flexelhető máshova.

3. Taric - 52,38%-os győzelmi arány

A magas győzelmi arányban szerepet játszik, hogy alacsonyabb ELO-ban még működik a funneling. Taric mid mellé választható a Master Yi, Kassadin és Rengar jungle, amivel nagyon sok ellenfél nem tud mit kezdeni. Taric végső képessége alatt egy carrypotenciállal bíró karakter simán lenullázza az ellenfelet, amely kombóra érdemes építeni.

2. Zac - 53,04%-os győzelmi arány

Tankosságáról híres, de emellett sebzésben sem utolsó. A sok CC, valamint a csúzliból fakadó gankelési lehetőségei miatt népszerű választás alacsonyabb ELO-ban, ahol a játékosok még nem wardolnak annyit és nem fordítanak akkora figyelmet a pingekre, minimapre.

1. Amumu - 53,87%-os győzelmi arány

Az élen legszomorúbb múmia található, aki mindössze egyetlen skillshottal rendelkezik. Nagyon könnyű vele játszani és dzsungelezni, ezért igazi kezdőbarátnak tekinthető. Tankossága miatt majdnem elpusztíthatatlan, ha kicsit is megszalad, az igazán bátrak viszont építhetik full AP-ra, ha érzik magukban az erőt.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te voltál már valaha Bronz rangban?