Havi rendezésű Wild Rift versenyt indít a Riot Games Európában

Havi rendezésű Wild Rift versenyt indít a Riot Games Európában

A mi kontinensüket is elérik lassan a hivatalos Wild Rift események.

A Riot Games nem titkolta, hogy 2021-ben nagy priorítású célja, hogy világszerte beinduljon a League of Legends: Wild Rift e-sport. A VALORANThoz felépítettek egy bárki számára elérhető, több nyíltselejtezős versenyből, valamint Master eseményből álló rendszert a 2021-es évre, és valami hasonló érkezik a Wild Riftbe, csak kissebben; jön a Wild Rift Origin Series.

A Wild Rift Origin Series egy havi rendszerességű verseny lesz, mely a hónapok korai időszakában selejtező mérkőzésekkel vár minden versenyezni vágyót, később pedig a havi döntő kerül megrendezésre, ahol az összes csoport legjobb 16 csapata mérkőzik meg egymással. A csapatok a tornák során pontokat gyűjtenek, melyek majd az egész esemény legvégén érkező offline döntőre való kvalifikációban lesznek fontosak.

A Riot a versenyre egy 300 ezer eurós összdíjazást tűzött ki, ami igencsak csábító. Az első esemény június 5-én veszi kezdetét a MENA régió országainak részvételével, a nevezés pedig már megnyílt, előtte viszont olvassátok át a részletes versenyszabályzatot is.

Sok sikert minden magyar indulónak!

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Csatlakozzatok a magyar League of Legends: Wild Rift közösséghez!

Kövess Minket!