18

Elmúltál már 18 éves?


/
TippmixPro CS:GO Masters: Megszerezte első pontjait a WiLD és megőrizte második helyét a BEE

TippmixPro CS:GO Masters: Megszerezte első pontjait a WiLD és megőrizte második helyét a BEE

Hétvégén ismét pihenés és gyakorlás vár a játékosokra, hétfőn pedig folytatódik a bajnokság.

Két különösen fontos mérkőzése volt a TippmixPro CS:GO Masters 6. fordulójának. A WiLD és a Team Plague összecsapása előbbi csapat első pontjairól döntött, a BEE és az iTHR pedig az alapszakasz tabellájának ideiglenes második helyéért küzdöttek.

Utóbbit végül sikerült megőrizni a Békéscsabai E-sport Egyesületnek, bár ahogy múlthéten az Illés Akadémia Spirit, úgy most az iPon Team Horizon Reapers is alaposan megszorongatta őket. Mirage-on zajlott a meccs, ahol már tavaly is nagyon jól tudott játszani az akkori BEE, nincs ez másként most sem. A 9-6-os félidőnél viszont már érezhető volt, hogy az iTHR játéka is több, mint erős a pályán, a második játékrészben erre még inkább ráerősítettek.

A második pisztolykört ugyan nem nyerték meg és a már teljes vásárlásokkal is később indultak be, mint kellett volna, de 9-14-nél még épp időben ébredtek fel. Ki tudtak egyenlíteni, a meccs pedig nagyon úgy nézett ki, hogy az iTHR a végére elkapta a fonalat és szorosan, de verni tudják a BEE-t. Védelmük azonban a legrosszabbkor esett szét, a sorsdöntő körökben erősebbnek bizonyultak a BEE támadásai, így végül 16-14-re gubiék nyerték meg a meccset, megőrizve ezzel második helyüket  a tabellán.

Hasonlóan szoros volt a WiLD és a PLG összecsapása is, bár meglehetősen furcsa leosztásban jöttek a körök. Egy-két kivételt leszámítva, zsinórban nyerte a köröket a WiLD, majd a PLG, a meccs végére pedig megint a WiLD. Az elején például 7-0-ra is mentek trevkék, onnan jött vissza a PLG 8-7-re.

Sőt, a PLG a második játékrészben 13-9-ig is el tudott húzni, hogy aztán jöjjön a WiLD felzárkózása. 11-14-ről fordították meg a meccset KARCSIék, amit végül 16-14-re tudtak megnyerni. Megszerezték első pontjaikat, a jobb köraránynak köszönhetően pedig meg is előzték a PLG-t a tabellán, de a szurkolók többségét még mindig nem győzték meg arról, hogy a folytatásban még több győzelmet zsebelhetnek majd be.

A TippmixPro CS:GO Masters 6. fordulójának összes eredménye:

  • WiLD 16:14 PLG
  • IAS 8:16 Lenovo Legion Honvéd
  • Linkdown 7:16 BP5
  • iTHR 14:16 BEE

Ha szeretnél többet megtudni a TippmixPro és az e-sport kapcsolatáról, akkor kattints ide!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!