18

Elmúltál már 18 éves?


/
TippmixPro CS:GO Masters: A mezőny legjobbjai 6 forduló után

TippmixPro CS:GO Masters: A mezőny legjobbjai 6 forduló után

Mit gondoltok, ki lőtte eddig a legtöbb fraget?

"Nem az egyéni megmozdulások nyerik meg a legnagyobb tornákat", "A CS:GO csapatjáték és a csapatmunka a siker egyik kulcsa a jelenlegi metában." Sokat halljuk ezeket a mondatokat és bár természetesen igazak is, a játékosok egyéni teljesítménye is meghatározó lehet. Gondoljunk csak például cadiaN megmozdulására Mirage-on az EPL 13. döntőjében. A csapatmunkának köszönhetően jutottak el addig, de ott és akkor, abban az adott körben a dán AWP-s volt az, aki megnyerte a kört.

Hat forduló van már a TippmixPro CS:GO Masters mezőnye mögött és bár jelenleg a Budapest Five vezeti a tabellát, a különböző statisztikák élén nem csak a BP5 játékosokat találunk. Három különböző kategóriában kerestük most meg a legjobbakat, íme a TippmixPro CS:GO Masters legtöbbet sebző és a legtöbb fraget gyűjtő játékosai, valamint azok, akik 3 hét alatt már begyűjtöttek egy-egy ACE-t a nevük mellé.

Talán nem nagy meglepetés, hogy sebzés és fragek tekintetében a Budapest Five a listavezető. A legtöbb killt eddig torzsi, a csapat mesterlövésze szerezte a bajnokságban. Hat meccsen átlagosan 24 fraggel operál a 19 éves játékos, összesen pedig 144 fraget gyűjtött már. Nincs rejtegetnivalója azonban az őt szorosan követő játékosoknak sem.

Camper (Lenovo Legion Honvéd) 133, er9k (Békéscsabai E-sport Egyesület) pedig 130 fraggel lohol torzsi nyomában, de hosszú még a szezon, könnyen lehet, hogy a végére meg is előzik majd őt.

Torzsi azonban nem csak fragek tekintetében listavezető, az eddigi meccsek átlaga alapján ő az a játékos is, aki a legtöbbet sebzi a mérkőzéseken. Átlagosan 101.64 sebzést osztott ki eddig a körök alatt, ezzel az értékkel pedig úgy első a kategóriában, hogy ő van egyedül 100-as érték fölött. Kamion (Budapest Five) 94.94-gyel áll jelenleg a virtuális második helyen, biohazard (iPon Team Horizon Reapers) pedig 87.38-as átlagos körönkénti sebzéssel fért fel a dobogó alsó fokára.

ACE-t azonban még nem lőtt torzsi, megtette helyette Camper, ExpR4ind (Linkdown) és Byron (iPon Team Horizon Reapers). Érdekes, hogy a Linkdown és a Honvéd játékosa egyaránt Overpasson szerezte meg a saját ACE körét. Úgy tűnik, hogy ez a pálya hozhatja a legnagyobb clutchokat, kár, hogy csak kevés csapat meri bevállalni. 24 lejátszott pályából eddig mindössze 3 Overpass volt.

Ha szeretnél többet megtudni a TippmixPro és az e-sport kapcsolatáról, akkor kattints ide!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!