Jól jönne egy költöztetés kalkulátor az árakról? Már ilyen is van!

Jól jönne egy költöztetés kalkulátor az árakról? Már ilyen is van!

Önnek is jól jönne egy költöztetés kalkulátor? Amibe csak beír pár adatot, és máris tudni fogja, hogy mennyi lesz a végösszeg?

Már ilyen is van a piacon, hála a Servitius és Partnerei költöztetés csapatának. De mire jó ez? Mit tud, és kell-e ez nekünk?

Sok a bizonytalanság egy költöztetés előtt

Sajnos nagyon sok lehet a bizonytalanság egy-egy költöztetés előtt. Kezdve azzal, hogy nagyon sokan a mai napig sem bíznak a költöztetőjükben. És sajnos erre minden alapjuk is megvan akkor, ha nem alaposan választanak partnert a munkára. Sajnos manapság is fellelhetőek az utcákon a hiénák, akik várják az elkeseredett, sietős ügyfeleket. Ők ugyanis a legsebezhetőbbek, rájuk szoktak lecsapni, kihasználva a helyzetüket.

Aztán ott van az is, hogy “jajj mennyibe fog ez nekem kerülni?”. Ez megint egy olyan felütés, amire könnyen találhatunk választ, csak egy kicsit keresgélnünk kell. És persze nem árt, ha a megfelelő költöztető partnert kérdezzük ezzel kapcsolatban. Ha ugyanis jó céget választunk, akkor fogunk kapni írásos árajánlatot (és ragaszkodjunk is ehhez mindenképp).

Aztán ott vannak még olyan stresszforrások is, mint a csomagolás, mellyel illene a költözés kezdetére végezni. Kapkodni viszont nem érdemes, mert így csak megnöveljük a hibázás lehetőségét. Például rosszul csomagolunk be valamit, ami így könnyebben megsérülhet a szállítás során.

Az árak miatt ne fájjon a feje! Itt a költöztetés kalkulátor!

A fent felsorolt stresszforrások jelentős részét könnyen ki lehet iktatni egy kis előrelátással, tervezéssel, odafigyeléssel. És ma már épp ilyen könnyű az ár kérdésével kapcsolatos stresszforrásokat is kiküszöbölni. Egyrészt fontos a már említett megfelelő partner kiválasztása. Olyan partneré, akitől megkapjuk az írásos ajánlatot.

De továbbmegyek. Mi lenne, ha kapnánk egy kész költöztetés kalkulátort? Egy olyan eszközt, amivel kiszámolhatnánk, hogy adott körülmények között mennyibe kerül majd nekünk az elvégzett munka. Márpedig már van ilyen is a piacon, méghozzá a Servitius és Partnerei költöztetés csapatánál. Ők nagyon helyesen úgy gondolták, hogy az áraikat tekintve is transzparensek lesznek.

Ugyanakkor egy ilyen kalkulátor sem fogja forintra pontosan megmondani nekünk a végösszeget. Ellenben képbe kerülhetünk vele, hogy adott körülmények között mekkora összegre számíthatunk. Ha megadjuk azt, hogy hány fővel és mennyi idő alatt kerül elvégzésre a munka, tudni fogjuk, mekkora lesz a végösszeg.

A helyszíni felmérések kora leáldozott?

Dehogy is! Az a legbiztosabb, ami után a legpontosabb árajánlat adható. A legjobb még mindig az, ha egy szakember előzetes helyszíni felmérést végez, és ez alapján kalkulál árat. Persze vannak esetek, amikor erre nincs szükség, csak megadunk pár információt a költözésről, és tudnak nekünk árajánlatot adni. De ez nem minden esetben kivitelezhető, épp ezért jó, hogy van több módszer is.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!