LoL: Legnagyobb vesztesei a 11.10-es frissítésnek

LoL: Legnagyobb vesztesei a 11.10-es frissítésnek

A legerősebb ADC megkapta a neki kijáró nerfeket a legutóbbi patchben.

A 11.9-es League of Legends frissítéssel előkészítette a 2021-es MSI-t a Riot Games, a 11.10-es patchcsel finomhangolták a dolgokat. Mivel nem akartak drasztikusan belenyúlni a dolgokba, ezért "csak" tizenhárom hőst változtattak, közülük heten kaptak nerfeket. Az alábbiakban azokat a hősöket találjátok meg, akiknek a győzelmi aránya a leginkább visszaesett a jelenlegi, azaz 11.10-es frissítésben érkezett nerfek következtében.

Darius - 51,57%-os győzelmi arány

Darius népszerűsége nem túl magas, ebben hatalmas szerepe van a tiltásoknak, amelyből viszont rengeteget kap a karakter. A profi metában és az alacsnyabb ELO-ban egyaránt jól teljesített a karakter, kijárt rá a nerf.

Galio - 51,92%-os győzelmi arány

Camille mellett brutális, ha a középső ösvényre kiválasztják, de önmagában támogatóként is bevethető. Tankossága mellett nem elhanyagolható a sebzése, valamint a nagyon messziről eldurrantható végső képessége. Szituációs karakter, ezért nem zavarja annyira a Riotot, hogy a gyengítés után sem esett le túlságosan a win rate-je.

Jinx - 51,46%-os győzelmi arány

Abszolút a legjobb és legnépszerűbb lövésznek számított Jinx, gyorsan kapott is egy hotfixszel felérő nerfcsomagot. Bár a győzelmi aránya nem esett annyira vissza, azért megérzi, hogy kevesebb armorral kezdi meg a meccseket. Az csak hab a tortán, hogy nem tudja ellopni olyan könnyen az epic monstereket (cappelték 1000-ben az ulti sebzését), ami szintén egy nagy erőssége volt.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Melyik szerepben erősebb Galio?